äntligen har jag fått lite svar!!

Igår har magen skaffat sig ett eget liv.. det var en riktigt fest där inne!
Jag har haft så i lite över ett år så idag ringde jag min läkare och han gav mig äntligen lite svar på vad jag har..
Jag har IBS, Irritable Bowel Syndrome, ett ofarligt tillstånd med ändrad rörelse och känslighet i tjocktarmen som ger magsmärtor och diarré eller hård mage. Symtomen visar sig typiskt efter måltid eller i samband med stress.

så less men jag har fått lite grejer jag ska äta och min kost och träning ska bli GALET mycket bättre!

sitter och läser vad jag får och inte får äta... JAG FÅR FAN INTE ÄTA NÅGOT!!!
inte mycket frukt, inga färdiga bakverk eller kakor det är livsfarligt! Allt godis och all choklad under 60% är också dåligt för magen. , grönsaker i stora mängder får jag inte äta, jag får inte tugga tuggummi, inte äta star mat (VILKET JAG ÄLSKAR), får inte dricka mer än snabb kaffe, inget mineral vatten, jag ska inte äta något med mjölk i (är redan utan) och inte heller något med mjöl i, inte blanda protein och kolhydrater för mycket (Inte pasta och kött tillsammans, och ät inte heller en stor laxfilé tillsammans med mycket pasta eller ris) paprika ska jag inte ens tänka på..

VAD FÅR jag EGENLIGEN ÄTA!! ååå hur ska jag överleva!!

 

 

Hemma!

Det var verkligen i rätta stund att jag for hem. Nytt kök är på G här i huset så just nu ser det lite galet ut;) Så jag ska försöka hjälpa till så mycke jag kan, för just nu kan det behövas lite extra hjälp..

Ikväll ska jag på bio med challe och se love and other drugs!! ÄNTLIGEN!

 

 

Fram och tillbaka..

I morgon far jag tillbaka till luleå!
Men det blir bara en snabbis från måndag till fredag.

Jag måste tvätta lite och hämta lite saker jag saknar men inget stort det får jag ta sen när jag har en lägenhet:D
Jag måste ta en större väska för just nu har jag tre väskor jag bär omkring på och då är galet jobbigt..

Vi kanske syns sen då..
Ha de!

 

 

sambo!

I fredag fick jag äntligen träffa min nya sambo..
Johanna, jätte gulligt tjej men en hel del energi. D et var jätte roligt att få träffa henne och vi han också äta lite lunch och prata en hel del.
Vi fick se våran lägenhet för första gången och just nu ser den helt förjävlig ut men vi ska göra den jätte fin. just nu bor en familj där och dom är mitt i flytten till en större lägenhet därför var det väldigt stökigt men vi har var sitt rum, stort kök, ganska litet vardagsrum, fin toa med tvättmaskin!! vi har också en diskmaskin!! helt underbara!! jag längtar som fan tills vi flyttar in och får göra det lite som vi vill:D

inflyttning den 1 mars men vi får kanske flytta in lite tidigare och det hade ju varit skönt så slipper jag  flytta omkring som jag gör just nu!



 

 

20 jan!

På torsdagen skulle jag ju göra en sex and the city, som sofia sa, men de blev inte riktigt som jag tänkte mig;) det blev mycket bättre!!
Under morgon så ringer sanna och ville ta en fika på stan, har ju inte träffat sanna sen jag kom till stockholm, så så klart kunde jag inte säga nej!
Det var jätte trevligt att se henne igen, vi pratade en massa om skolor och framtiden och helt plötsligt får jag ett sms av sandra och det ända som står är, vin!?
jag svarade, så klart vars!!?
och där hade jag min hel kväll:D
Det blev en mat bit, massor av snack och en hel del vin;)
Alltid lika roligt att träffa sandra

 

 

Tjejer!

Det var ett tag sen jag skrev men det är för att min internet försvann, jag skulle göra om det men har haft så mycket för mig dom senaste dagarna så jag har helt enkelt inte haft tid.. måste också erkänna att jag inte har vetat hur ajg ska göra så har ringt min underbara moster och hon fick hjälpa mig så nu vet jag och ska fixa de sen..


När jag bodde i uppsala så tog eve med mig på middag med tjejerna:)
Ni vet tjejer, vi pratar om allt och P-piller kom upp på samtalet.. En av tjejer hade under dagen varit till apoteket för att hämta ut nya p-piller men det var slut!!
Hon har samma märke som mig, cerazette, dom sa på  apotektet att dom var slut i hela stockholms området!
Jag tänkte direkt men ta en vecka av mig så ber jag mamma hämta ut åt mig i luleå så jag klara mig..
jag tänkte att jag chansar och går in på ett apotek bara för att kolla men dom hade ju slut. Jag får då redda på att det är slut i HELA sverige!! tom i luleå!! fan panik dom kommer först in i början av mars va ska jag ta mig till.. sluta och sedan börja igen FAN heller...........!

så nu vet ni som använder cerazette att det är totalt slut i HELA SVERIGE!

men om någon har en karta jag kan få, jag ger så klart tillbaka sen, skulle det vara underbart!!

 

 

Som sofia sa!

Jag trivs som fan i storstaden även fast det inte är så många som har tid att träffas eftersom dom jobbar eller pluggar så har jag det ändå bra.. det är mycket framtids planer på G så jag längtar;)

har rätt ont i huvudet och vill inget annat än att sova så det här blir kort. I morgon ska jag göra som sofia sa.. jag ska göra en sex and the city haha missförstå mig rätt nu!
I morgon ska jag skriva massa CV till olika företag och då ska jag sätta mig på något skönt cafe och ha med mig dator och bara skriva, dricka kaffe och kanske läsa en tidning.. visst låter det skönt!!

hehe syns i morgon!

 

 

fjärilar!

Idag ska jag prov jobba på body shop i solna och magen har ett eget liv just nu. jag är så nervös men fan jag får göra mitt bästa och sen om hon inte tycker om det då är det henne förlust för jag är så jävla bra!!! försöker stötta mig själv;)
Idag ringde helen och berättade att hon hade tips om en lägenhet:D överlycklig men jag har ju som en på g redan så fick lite beslutsångest om vad jag ska göra..
Dela lägenhet med någon och betala lite mindre eller ha en 2a helt för mig själv och betala lite mer för den... svårt!! jag vet ju inte ens om jag har ett jobb än;)

 

 

Äventyret i stockholm fortsätter - Kista!

Idag vaknade jag med en sprängade huvudverk:/ jag somnade om ett par timmar och vid 13 kunde jag tillslut ta mig upp:)
Jag for iväg till kista idag, lite för att förstöra tid och shoppa lite (men säga inte till mamma)
Ni vet en sån där klocka som är en ring... JAG HAR HITTAT EN!! jätte fin, finare än jag trodde.
Idag har jag tagit kontakt men en gamla klass kamrat från mist, så jag får se om hon vill gå och fika med mig;) det var över två år sen jag träffade henne sist men jätte gullig tjej..

I morgon ska jag få jobba på body shop och nu börjar fjärilarna komma men jag försöker hålla lugnet.

 

 

Stockholm!

gud vilken dag.. men det har inte hänt något vilket är ganska skönt.. lite grejer har hänt iaf bla. har jag fasnat i buss dörren när den öppnades:/ jag var tvungen att skrika åt busschauffören -jag sitter fast!! och ALLA tittade på mig så klart.. haha klant som vanligt!
Efter jag kommit lös från bussdörren så åkte jag vidare till stan. Jag försökte hålla mig borta från alla kläd och sko butiker för FAN jag har inte plats i mina väskor.. jag har till och med varit tvungen att lämna två par i uppsala:/
Idag var det jakt efter en större resväska.. haha sant jag bär nu runt på tre väskor och det rymms inget mer så behöver en större så allt kan få plats på samma ställe..! hittade ingen under 1000 lappen och får tillbaka till mitt nuvarande boende och gick in på blocket och där hittade jag några stycken så jag får se om dom svarar på mina mail;)

Ikväll har jag varit helt förstörd, nja inte så allvarligt men jag har varit såå trött att jag nästan somnade vid 7 men tvingade mig upp eftersom jag vill kunna sova något i natt.
Idag fick jag även en underbar nyhet... JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET!!! En 4 hyfsat nära stan:D
Jag ska bo med en tjej till, hon går skola med fredrik, och vi ska fara och kolla på den på fredag.
Jag hoppas som fan att den är fin och ser något modern ut;) men helt underbart!!! oj hoppas också att jag trivs med bruden jag ska bo med.. hehe!

under kvällen har jag sett på idrottsgalan, SVERIGE VANN! haha skoja men det var roligare än jag trodde och
det gjorde ju inte saken sämre att jag satt med svenska damlagets tränare, Åsas man:) fick veta lite lur om en hel del folk, väldigt roligt och intressant må jag säga;)

I morgon ska jag till kista och kolla på gud vet vad;)

ha de!

 

 

Uppdatering:)

Dagarna har bara flygit förbi så nu är det dax för lite uppdatering:)
I onsdag var jag på en jobb intervju på body shop i solna. Jag tror det gick bra men man vet ju aldrig, men hoppas kan jag iaf.. 
Jag ska tillbaka dit på onsdag och prov jobba så jag tror iaf jag gjorde ett bra intryck;)

I fredags följde jag med eve på en tjej middag men lite gamla och nya ansikten, väldigt trevligt var det med middag och massa snack.

jag hade planerat att åka hem under helgen men va någon dum anledning så gick det bara ett plan på lördagen och den missade jag ju så klart. jag hade tänkte fara på lördag till luleå och bara bytta väska och lite kläder och sen fara tillbaka på tisdag men så blev det ju inte nu men känns helt okej, det hade kostat så mycket pengsr för att bara vara hem två nätter så jag stannade:)

Jag har bytt boende!
under veckan har jag bodde hos min kusin i uppsala men har nu flyttat in hos min mamma kompis i stockholm.
Hon har två jätte söta flickor på 11 och 7, jag trivs redan och dom verkar då tycka om mig:)
På fredag flyttar jag vidare till lisa som har en extra säng att låna och där ska jag bo i ungefär en vecka, jag hoppas så klart jag har hittat något "stabilt" boende till dess, håll era tummar för mig;)

Veckan blir nog ganska lugn eftersom dom flesta jag känner här pluggar och har tenta på fredag. Dom pluggar som idioter (så klart) och jag hoppas det går bra för dom:)

Nu ska jag sova lite, är faktisk ganska trött så sov så gott så snys vi:)

 

 

vilsen brud med koll

Igår skulle jag ta mig till stockholm. Jag bor nu ett litet tag hos mig kusin i uppsala och igår trodde jag att jag hade allt under kontroll men det gick inte så bra.. jag skulle leta efter en trappa som tar mig till tåget, den är säkert är 50 meter bred och jag gick förbi den totalt. Jag letade och letade, jag runt för att hitta den där trappan men ingen tillslut märkte jag att jag hade gått förbi den 2 gånger.. Total förvirring!
Tillslut kom jag till tåget och hittade rätt men då var mitt tåg inställt så fick vänta en halv timme på den nästa..

I stockholm..
Jag var ju själv och hade några timmar på mig innan jag skulle möta upp sandra så jag gick runt och runt och runt.. shoppade ett linne och två tröjor men det var allt.. vid halv 19 möte jag upp sandra och det blev två glas vin och MASSA snack!! jätte trevligt..

I dag blev det en lugn dag med kajsa i stockholm. Vi har fika och myst och lite shopping blev det idag med;) tre par skor.. hehe

I morgon har jag en arbetsintervju och den är i solna så jag måste upp 5 i morgon för att ta mig halv 7 i stockholm.. jobbigt men vad gör man inte..

 håll tummarna för mig!

 

 

Snö storm

Igår kom jag äntligen fram till uppsala där jag skulle sova över hos min kusin eve..
jag var så galet trött eftersom jag knappt sovit något natten innan men efter jag skön natt sömn så är jag nu på väg till stockholm:D
Det är en lite snö storm som slagit på stort här så sminket rimmer och håret är fan åt skogen men jag får bjuda på det helt enkelt;)
sitter på tåget nu och bara kollar ut genom fönstret (man ser knappt ut)Snart är ajg framme och då blir det lite shopping och annat roligt..
men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bara njuta innan jag måste gå ut bland folk igen;)

 

 

Britneys nya låt!

Jag fick en glad överraskning igår när jag gick in på facebook..
Jag får reda på då att britney ska släppa en ny låt och den kommer ut idag..!!!

 

 

The time is now!

Idag när jag var på stan med sofia så ringer min telefon med ett nummer jag inte kände igen.. Jag missar att svara men ringer upp direkt.. FAN VA TUR ATT JAG RINGDE UPP!! Det var kajsa från body shop i stockholm, jag har ju en intervju på body shop på drottning gatan på onsdag. Intervjuen är för en extra tjänst men nu ringer hon 
och berättar att dom söker personal på en annan body shop i stockholm och då gäller det inge extra utan dom har en tjänst att erbjuda mig.. Förstå om jag blev glad!! så på fredag ska jag till den andra butiken och ha en intervju där!!!:D så galet glad!!
Kajsa jag ska fan bjuda dig på en hel kväll!!!

När jag kommer ner till arlanda i morgon ska jag direkt till min kusin i uppsala och sova där en natt.
Sedan vet jag ej hur jag ska göra men T-centralen är väl öppen hela natten;P haha jag ska hitta ett bra och billigt hotell att sova på i två nätter sen får jag se om jag kommer hem över helgen eller om jag får stanna hos någon annan.. Det blir lite att bo i resväskan men jag ser framemot det som fan!!!
På onsdag ska jag även träffa sandra och henne vän som jag ev ska få låna lägenhet ifrån:D

på torsdag är jag ledig så om någon är i stockholm, RING så ses vi;)


Have you heard the news today
I'm leaving town
I'm cashing out
This town's too small for me to stay
The time is now
I'm heading out

Baby, I still need ya
but if you stay
I'll leave ya
Cuz I gotta get away
And if I ever see ya
My heart is gonna bleed
but I'm leaving either way

My darling baby
This is a warning
said that I'm leaving
on Monday morning
You'll get no answer
No use in calling
because I'm leaving
on Monday morning

This flower needs somewhere to go
No room to grow
on these dusty roads
I got two tickets and a dream 
16.55 I'll save you a seat

My darling baby



 

 

vinter städning!

I veckan passade jag på att städa ur min smink väska..
Det är lite större än en vanlig smink väska så killar om ni tänker att eran tjej har mycket smink, min är MINST 4 gånger större.
Jag ville bli av med lite saker jag inte använder och egentligen bara kolla vad jag har;) haha inte så lätt att hitta alla gånger. Nu när jag far till stockholm måste jag köpa några saker:O

sorry lisa jag slängde det jag inte ville ha plus så tror jag itne heller du hade velat ha något av de.. det var mest läppglas och eyeliner som fick gå i sopporna;D


Det där var en tredje del.. kunde inte visa allt eftersom det inte fanns någon plats..
 skuggorna ni ser i vänstra hörnet dom är staplade i 4or..

 
nu är det rent och fins iaf:)

så här såg det ut förra gången jag städade;)

 

 

Nytt år! Ny början!

Nu är min sista schema lagda helg på allstar slut och det känns lite jobbigt att lämna alla underbara tjejer och killar jag jobbade med dom senaste månaderna.. vissa stunder har varit riktigt roliga och sen ganska jobbiga stunder men då har alltid min tjejer fått mig på bättre humör

Detta är en ny början!
Och allt börjar med en ny uran!
Jag fick den här i julklapp av david och anja:) den har redan börjat fyllas men det är ju mycket kvar innan den är full och denna gång ska bara 5:or och 10:or in.. 1 kronor tar bara plats och är inte värd så mycke och lappar tar bara plats så att inte så mycket ryms när dom breder ur sig:/ så bara stora mynt:D 


Jag sitter vid dator nu och kollar flygbiljetter till stockholm. En enkel!
Jag är väldigt nervös att det har gått så snabbt men ser framemot det så mycket.. Mitt "lilla" äventyr! äntligen har tiden kommit..
Jag far på onsdag och har en intervju då och ska även möta upp sandra och hennes vän för några drinkar.. sandras kompis ska utomlands ett tag och då ska jag ev få hyra hennes lägenhet.. ååå gud så nervös ajg är men jag kan itne sluta le jag hoppas nu bara jag får jobbet på body shop men funkar inte det får jag kolla vidare men jag är på väg iaf..

Jag älskar luleå men jag behöver komma borta här ifrån.. det finns för mycket här som jag inte älskar.. staden finns ju kvar och min underbara familj och mina underbara vänner.. jag kommer sakna dom så galet mycket men dom är bara en timme bort;)

önska mig lycka till:)


två av dom bästa:)

 

 

långt pass

Natten till den 7 januari somnade jag inte för än klockan 7 på morgon:/ jag skulle träffa jenny för en fika, har inte sett henne sen i somras eftersom hon bor i tyskland. jag fick ungefär 4 timmars sömn sen ringde klockan:/ eftersom jag hade ett 12 timmars pass på allstar så avbokade jag fikan pga sömnbrist:( skit tråkigt men jag kunde verkligen inte somna....

men vi bestämde att jag skulle komma till tyskland ist så det känns ändå okej;)

jag har just kommit hem efter det långa passet.. 16.00 till 03.30 galet trött men vad jag man inte.. i morgon väntar ett till långa pass tilloch med längre då jag börjar klockan 15.00 och jobbar till 03.30..

tungt... jaja ha de!

 

 

så typiskt mig!!

I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultra magnetic and
it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible




 

 

Julklappar:)

I tre hela dagar har jag legat i min säng.. jag har sovit tre dagar i streck och vaknat upp med huvudverk:(
Men idag mår jag mycket bättre:D vaknade vid halv 11 och sen har jag inte behövt sova nått, jag har till och med varit till affären och köpt lite godis. Jag skulle egentligen jobbar ikväll på olivers men jag är inte helt kla i huvudet än utan måste vila lite till..

tänkte att jag skulle vissa lite bilder på saker jag har fått i julklapp:)
  

Det här var våran present till mamma och pappa:)

  


 

 

kollar runt

jag sitter dö sjuk i min säng och försöker hitta billiga flygresor till stockholm men fan va dyrt det har blivit:(
jag har inte rätt tankar i huvudet för det här och vill inget annat än att ligga ner i min säng och sova..
ajg har haft såå mycket tid på mig att kolla upp det här tidigare men jag har haft allt annat att tänka på och nu är jag sjuk ocksåå... jag måste få det här gjort om jag någosin ska ta mig iväg.. det jobbiga är att jag inte har varit orolig över något så därför har jag inte kollat upp något itid... fan fan fan!!

jag hoppas allt löser sig!

 

 

Bakdag med familjen

Det var en skön söndag i december:D
Det blev en heldag med bakning.. jag tror mamma gjorde de mesta men vi var ändå duktiga.. vi åt hemma gjord pizza och bakade hela dagen.. lily lekte och höll oss igång med att springa upp och ner i trappan och några av oss somnade i soffan till en flim;)








den blev en riktigt skön och rolig dag:D

 

 

krossat!

Jag har krossat min uran igen och denna gång blev det mycket mer än sist;)
Denna gång har jag lagt in all dricks som jag fått från allstar så det blev en heldel 20 lappar..
Jag fick en ny uran i julklapp av david och anja så denna gång ska jag bara fylla den med 10:or och 5:or då blir det en hel del pengar och det tar lite längre tid att fylla den. alla lappar jag stoppade in sist tog så mycket plats så det rymdes inte riktigt så mycket som jag ville..

hehe den blev en bra julkassa;)

 

 

1 jan 2011

Jag har gått och blivit sjuk.. lite jobbigt men hosta och sånt skit men har myst i sängen hela dagen så jag är redo för ännu en kväll på allstar..

Jag hoppas ni alla hade en underbar kväll och att ni fick se många raketer:D Jag fick se några iaf när jag gick till bussen:D
Kvällen var bra, det var bara lite jobbigt när halsen gjorde lite ont men nu känns det bättre-- det var en konstig kväll då ingen man kände gick ut men jag hade alsrig gått ut om jag hade varit ledig, då hade jag varit med några nära och kära och ätit gott och druckit några gals vin;)

snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar.... tredje natten på allstar:)