Fuffens på G

Ikväll har jag varit hos Lisa och adam:)
Lily han somna innan jag han komma:/ men jag ska forhoppningvis snart vara barnvakt, jag har redan planerat massa skoj. Sån underbar unge det är.

Lisas kompis sofia var även förbi och dom har massa fuffens för sig... dom har hittat någon dom tror jag skulle passa ihop med men vi får väl se vad dom har att erbjuda.. haha jag flyttar ju snart och allt men det löser sig alltid om det skulle bli något sånt men jag är ju lite kräsen så vi får se.. hehe ska iaf se vad som händer, har ju aldrig blivit ihop fixad förut så det kan vara kul;)

i morgon ska jag jobba hela dagen och sen blir det bara lugnt ska nog städa lite eller bara ligga i soffan och sova:)

ha de!

 

 

Räkningar

Fan finns ju säkert fler än jag som hatar att betala räkningar!!!!
Jag tänkte att jag skulle hinna med att göra dom innan jobbet men fan göra jag det.. har fått massa andra saker som jag inte förstår mig på:/ hatar vekligen att betala räkningar, det värsta som finns!
Jag älskar att ha mycket pengar på kontot, vem gör inte det, men sen kommer alla räkningar och så är man fattigt igen.. fan va skönt det ska bli att flytta hem och slippa betala alla skit räkningar. Elen, hyran, internet och sånt skit!! men nu ska jag fara till jobbet och tjäna lite mer pengar!!:D

ikväll ska jag göra klart räningarna:/

 

 

30 augusti!

Idag blir det en hel del gjort!
Har tvättat sen halv 8 och nu är sista tvätten snart klar så ska den bara torka sen är jag klar med det iaf.
Sen ska jag på stan en snabbis, har lite saker jag måste göra. Ja g kanske passar på att shoppa lite, en jacka kanske;)

Jag flyttar ut den 1 okt:D och det är vissa saker jag inte behöver längre så idag har min bror varit här och hämtat min vardagsrumsmatta. Hos mamma och pappa finns det inte så mycket plats för dom största möblerna så därför gör jag mig av med några iaf. typ mattan, det är nog bättre om dom kan använda den istället för att den ska stå hos mina föräldrar plus så vill jag säkert köpa en ny när jag flyttar vidare..

Det känns lite konstigt nu när man ska börja packa och sånt för det här har ju varit mitt hem i över ett år men det känns ändå bra för nu vet jag att jag är på väg. lite läskigt bara;)

 

 

rolig samtal!

Igår kom en kille fram till mig när jag stod i garderoben. Han såg lite dragen ut men väldigt trevlig:)

Killen: hej! Jag måste fråga är du singel?
Jag: ja det är jag
killen: okej! (över glad) skulle man kunna få ditt hem nummer?
Jag: jag har inget hem nummer.
Killen: men mobilen då? det har du av?
Jag: jo det har jag men kom tillbaka när du inte är så full.
Killen: men tänk om du är full då!
Jag: ja då är det mycket lättare att få mitt nummer!!
Hahahahaha!

Jag ger inte ut mitt nummer så där på fyllen heller men alla fick sig ett gått skratt iaf:D
haha!!!!

 

 

Oj, min dag/helg!

Hej! Hej! jag har den senaste veckan bara klaggat på allt och det fortsätter här.. Det är verkligen inte min veckan, men vilken tur att den nu är slut:D I helgen har jag både jobbat på Engla och Allstar. Fredagen blev väldigt lugn, var bara hemma och såg film och somnade tidigt:) Jag var på skit bra humör när jag vaknade på lördagen, tack vare lite sömn, när jag var halc vägs till jobbet så märker jag att jag glömt nyckeln till jobbet och chefen var bortrest och fick panik och började ringa alla jag kände på coop som kunde hjälpa mig och tillslut 2 min innan öppning kom jag in! helt underbart!

Efter jobbet så kom en tjej till mig för att kolla på lägenheten och jag är helt över lycklig att hon ville ha den:D så nu är jag på väg hem, hem till mamma och pappa igen men det är ett steg på vägen. Jag har ju skrivit tidigare om att jag vill till stholm och det här är min väg ut. Jag slipper tänka på lägenheten och kan konsentrera mig på annat. Mamma behöver ju hjälp där hemma och att få lagade mat och ha en diskmaskin kommer bli underbart! hehe!

Allstar lördag natt, jag säger bara en enkelt mening. Om du är full och har tappat din lapp stå inte och skrik att jag är en idiot.. okej!?

Söndag (Idag) det var bara att stiga upp när klockan ringde även fast jag ville sova galet mycke längre men jag har ett jobb att sköta....... somnade vid 5 halv 6 i morse och skulle upp 10:( Det gick ändå bra att jobba men det blev lite jobbigt där i slutet av dagen.
Familje middag men kusinerna, mycke trevligt. men min kusin har ju gjort samma sak som mamma så nu sitter han också hemma och inte kan göra något. För några dagar sen fick jag även veta att en till av mina kusiner har skaddat sig så nu är dom tre på BARA denna månad så jag är väldigt glad att augusti snart är slut.
Jag hoppas att alla snart mår bra igen:)

Så skön låt!

I wanna be a billionaire so fucking bad.
Buy all of the things I never had.
I wanna be on the cover of Forbes magazine.
Smiling next to Oprah and the Queen.
Oh everytime I close my eyes I see my name in shining lights.
Yeah a different city every night oh I swear the world better prepare for when i'm a billionaire.

 

 

Idag var det dax att jobba igen

Ja idag var det dax att jobba igen.
Inte min bästa dag eftersom jag vaqr sen till bussen så han jag inte med allt och glömde massa saker hemma..
Under sommaren har bussen till storheden gått halv 10 men nu går den 20 över, 10 min är fan mycke tid! jobbigt när jag upptäckte att klockan var 19 över då var det bara att springa...!

Jag han iaf, vilken tur annars hade jag varit tvungen att cykla och det är fan kallt ute!

Dagen gick bra men är trött som fan så har bara suttit framför datorn hela kvällen. Jag glömde helt att en tjej ska komma och kolla på lägenheten i morgon.. får skynda mig att städa i morgon innan hon kommer för nu ska jag sova.. jag jobbar i morgon också annars kan jag lova att jag hade tagit ett glas vin idag bara för att dagen inte varit den bästa..
i morgon jobbar jag på engla till 17 sen hem visa läggan, sova lite och sen jobba natt på allstar. någon jag kan se framemot att träffa?;) sen jobba på engla på söndagen.. känner inte riktigt för det men men det funkar..

glömde helt skriva i förra inlägget om kvällen. Efter att Lisa lämnat av mig så kom petra och höll mig sällskap. vi tog en middag på pastabacken och sen gick vi och köpte tre filmer:) vi gick till hemmakväll och där sålde dom ut massa gamla filmer så jag passade på:)

Hela dagen blev jätte mysig och rolig så tack Lisa och petra för en underbar dag:)

 

 

Ikea, sko shopping och massa roligt

Igår var jag och Lisa till Ikea och shoppade.
Det blev inte så mycke shopping för mig eftersom jag nu ska flytta så är det kanske inte så bra om jag slösar pengar på massa saker jag ändå inte kommer använda..
Men det är alltid roligt att åka och Lisa köpte ju massor;P

Dit resan tog längre än vi trodde, när lisa kom och hämtade mig så säger hon att vi måste fara och lämna vantar åt Lily på dagis, så det blev en liten road trip runt luleå också!
Tillslut var vi på väg till Ikea men en snabb sväng förbli statoil och köpa kaffe för det var väldigt tidigt på morgonen, 10!!!!  Det blir alltid mycket snack när lisa och jag hittar på något och denna gång var inget undantag;)
vi pratade på hela vägen, jag tror vi gick igenom ALLT!
- gamla kompisar 
- killar
- skvaller
- lulekalaset
 och massa mer men allt ska jag inte berätta;)

Lisa hittade en massa roliga saker och jag hittade bara tre:( men jag är nöjd med det jag hittade iaf men som sakt jag ska ju inte stanna här så länge så kan ju inte köpa på mig massor.
men den riktiga anledningen till att vi for var ju skokanonen men säg inget till adam;) hehe han vet men Ikea var bara som en bonus;) Jag hittade fyra par skor med det blev bara tre;P

På väg hem började solen skina igen och jag kom på en grej från lejonkungen, jag började berätta om slutat på filmen när simba vinner över shafar, jag var helt övertygade att han hete så men när Lisa började garva och säga shafar mellan andetagen så fattade jag att det var fel. Han heter ju Scar och onda snubben i aladin heter jafar.. haha så fel man kan ha! så då började en mycket rolig diskutionen om alla onda  snubbar i alla disney filmer, det var inte för än vi fastnad på kattungar i Aristocats som det roliga tog slut. nja kanske inte men allvarlig blev det;P haha.  Vi hade kommit på två av dom men inte den tredje och ni vet hur jobbigt det kan var när man sitter och tänker och nästan vet men ändå inte, man måste som få veta!!..  det var så galet roligt, vi måste ha dragit upp alla franska pojkannamn men ändå kom vi inte på det rätta. Sen kom Lisa på att sms 118118.. och då fick vi svaret;) och jag lovar vi hade aldrig kommit på det!
dom vi kom på var Marie och Toulouse det vi glömde var ju Berlioz:D

måste se dom någon dag:) ha de!

 

 

less, trött och uttråkad

Idag har det inte varit min dag:(
Jag hatar att ha sånna här dagar för allt är bra skit!! Allt började med en dålig natt, då jag swömnade sent och vaknade hela tiden av mardrömmar! jag har inte såna mardrömmar där folk bli dödade elelr förföljda utan dom är jätte konstiga... Ni vet såna drömmar då man ska med ett plan elelr missat något jätte viktigt. Mina drömar är såna att jag måste göra något jag absolut inte kan, det är som en utmaning för mig tex inatt drömde jag om matte ( det kanske inte låter så jobbigt men det är en helt annan sak) det är ungefär som att jag måste lösa det här talet och det finns inget "annars komemr någon dö" utan det är bara att jag MÅSTE lösa talet.. jag har haft andra också då jag hänger i en klippa och måste dra mig upp ( jag har inte dom starkaste armarna ska ni veta:() och det är bara jätte jobbigt..

jag vaknar helt kallsvettig och vill abra gråta men direkt när jag stänger ögonen igen så är det där så då måste jag komma på något annat att göra tex slå på tv och se lite tv tills jag somnar..
jobbigt som fan!!

Sen på jobbet har det varit rätt lugnt och varje person som har varit in har aldrig velat ha nå hjälp och är ändå inne i butiken i minst en halv timme..
En tjej var idag och kollade på väskor, jag frågade om hon ville ha hjälp och det ville hon så klart inte men det slutade inte där, vilken väska hon än kollade på så var det något som var fel. hon sa hela tiden den här väska skulle ha sett ut så här fast med det är och några sånna här  och sen frågar hon har ni en sån. Jag tittade bara på henne och sa nej det har vi inte men vi kommer få in fler väskor till veckan så du kanske kan kolla in då när höst väskorna kommer.. då vänder hon sig bara om och säger men jag vill ju ha den här fast den ska se ut så här........... och så vidare....................!! jag trodde jag skulle bli tokigt och när man inte har en sån bra dag så orkar man inte rikigt koppla bort sånt så man hakar upp sig på allt... jag visade lite fler väskor men inget var bra nog sen när hon  är på väg ut och jag tänker fan va skönt!! då vänder hon i dörren och säger oj ni har ju smycken också och så blir hon kvar en halv timme till....... det var lixom sista timmen på dagen!


När jag stängde för dagen och var på väg ut kom jag på att jag fortfarande hade kvar min cykel som jag var tvungen att ta hem idag för nu är jag ledig två dagar så den kan ju itne stå där... så det var bara att cykla hem i kylan..

Nu är jag iaf hemma under en filt och väntar på att jenny ska komma och göra mig glad igen... kanske om jag har lite alkohol hemma;D hehe

ha de!!

 

 

Snacka om mys dag och en hel del skoj:)

Idag har jag varit ledig och då passade jag på att vara lite med lisa:) eller det blev hela dagen;)
Hon jobbade till 12 så jag fick en lite sov morgon, jag skulle egentligen ha tränat med min bror men jag har ganska ont i nacken och hade inte haft en sån bra natt så jag sov längre ist.
Det blev sedan en sväng på stan där jag hittade denna underbara sak;)



sen vidare och hämtade lily på dagis:) söt ungen var lite trött och grinig när vi kom så vi gjorde vårt bästa att hålla henne på bra humör och vi lyckades väldigt bra:D haha nästan isf hon fick några utbrott men det var snabbt fixat med att läsa en bok eller hoppa i soffan;D vilken underbar unge det där är!

Jag blev även bjuden på middag och sen for adam på träning och morfar kom så jag och lisa gick ut på en promenad.. Vi skulle gå igenom stan för att kolla läget men det blev en kaffe och sittande i norra hamn hehe
Vi hittadre även på lite andra hyss men det är en hemlis;P haha fan vilka töntar vi var men fan det var roligt!!

 

 

Jobba och Mys

Måste bara snabbt berätta om min helg..
I fredags jobbade jag på allstar och efter den kvällen ville jag inget annat än att lämna stan, jag vet exakt varför jag kände så och jobbigt som fan. Det hade varit skönt att fara iväg nu ett tag och bara göra massa andra saker.. jag älskar den här standen men ibland behöver man bara en paus;) hehe..

I lördags var jag på hej då fest på pecka hos emelie. Han ska fara till USA:) fusk jag vill också!!
Sen bar det iväg till stan där det blev en snabbis på udden det är var festival, det blev även en snabbis på allstar men inge länge för jag har jobbat idag..

Fan va trött jag har varit idag men det gick ändå väldigt bra:)
Idag har jag också varit på familje middag hemma hos min päron, galet mysigt.
Alla var där:D Mamma, Pappa, Adam, Lisa, Lily, David och anja hela stora familjen:)



( dock ville ju inte alla vara med på bild, så dom har får duga)


Idag när jag jobbade så tog jag lite bilder på nyheter från pearls for girls, skit snygga saker;)

 

 

klappat och klart!

Idag har jag varit ledig och tagit en snabbis med linda på stan:)

Jag tog en liten sov morgon idag till 11, hur skönt som helst. Linda och jag hade bokat in att hon skulle komma till mig och vi skulle kolla på lite olika produkter men det blev ist en dag på stan.. jag hittade en jätte skönt kofta som blir perfekt till mysiga stunder framför tv. Jag har även varit och handlat med mina föräldrar och sagt upp lägenheten..
Det hände nå jätte kul (och lite läskigt) när jag var och sa upp lägenheten idag. När jag kom dit så sa jag först att jag ville säga upp läggan och då frågade hon vilken adress det var jag hade. När jag hade sakt det tittade hon på mig och sa  haha det har redan varit folk som har ring och vill ha din lägenhet!
Jag sa bara VA!!? vem fan har gjort de!
Jag hade inte sakt det till så många men sen kom jag ju på att jag nämnt det här på bloggen..
Hon på DN sa att dom hade ringt och sakt att jag skulle säga upp läggan innan jag ens sakt upp den, det känns lite jobbigt att dom ringt dit och sakt så men också lite roligt.. Jag skulle gärna vilja veta vem det var som ringt.

Så nu är den uppsakt men jag flyttar gärna ut så fort jag kan. Nu måste jag bara hitta någon som vill ta över den, jag vill inte behöva sitta med den i tre månader så NU kan ni ringa DN;P haha!

 

 

19 augusti 2010

Det känns ganska enformigt här på bloggen:/ sorry det är ju mitt fel.. har inte direkt orkat skriva så mycke mer än jobbet och sånt..
men jag gör ingen annat, jag bara jobbar just nu och när jag kommer hem är jag så jävla trött så jag blir galen..

I helgen blir det lungt.. är ledig i morgon på dagen men jobbar natt på allstar och på lördag är jag ledig och ska nog på stan en snabbis:D söndag då är det engla igen.. och så går det runt..! 

Jag har blivit lite sjuk efter lulekalaset och är jätte trött just nu så måste isäng och sova gott:)
men som sakt imorgon är ajg ledig! SOVMORGON!! hehe

 

 

Dagen!

Idag har karin varit på besök:) vi har solat och hon har försökt hjälpa mig att bestämma mig om norge eller stholm, men jag vet fortfarande inte:/ det är så jobbigt när det är två saker man står och väljer mellan och man har ingen aning om vad man vill göra.. I kväll har jag varit och fikat med viktor, simon, mange och tommy. Snacket spårar alltid när man bara är med killar.. haha!!

jag ska säga upp läggan:´( tråkigt som fan men ibland blir det så och det är nog lika bra eftersom jag inte vill behöva tänka på läggan om jag flyttar någon annanstans. Det känns ändå skönt och så sparar jag ju lite pengar också:D
Mamma kommer behöva mig hemma också nu när pappa inte har semester längre. Hon kan ju inte göra allt med sin arm så då kliver jag in och hjälper min underbara mamma:) Allt hon har gjort mot mig så skullle jag aldrig kunna säga nej till henne när hon behöver mig..

i morgon ska jag gå en snabbis på stan med lisa och sen börjar jag jobba 14.30 till 19.00, har ni vägarna förbi kom gärna in och säg hej:D

nu ska jag sova.. puss puss

 

 

Första arbetsdagen..

Första dagen tillbaka efter semestern.. Först kändes det galet roligt att komma tillbaka igen men sen blev det jobbigt för det kändes som om jag varit borta längre än jag har. Jag hängade inte med alls och visste inget:( jag hoppas det blir bättre efter jag jobbat lite mer..

Fan va min lägga ser ut.. Jag blir galen och fan lite deppig när man kommer in och allt är skit!! nja nu överdriver jag väl lite;/ sängen är inte bäddad och det ligger lite kläder på soffan och ett glas från lunchen är kvar på bordet så det är inte så hemskt men gillar att komma hem till en ren lägenhet, dock händer inte det så ofta men ibland;)

I morgon jobbar först på engla sen har jag ett smink party på kvällen:D jag hinner nog städa efter jobbet eller jag MÅSTE hinna städa efter jobbet! hehe:D

Nu ska jag se lite tv och sova för ska upp tidigt i morgon:) god natt! 

 

 

lång helg...

Orkar inte skriva om luleåkalaset ikväll för i morgon har jag min första dag tillbaka på jobbet så ska gå och sova..
Idag har jag hållit mig på lerbäcken och varit med mamma och pappa.. Min älskade mamma har haft lite otur så idag var jag hem och tog hand om henne:)

Har inte så mycke mer att säga för dagen har bara varit lugn och skön:) Om jag orkar i morgon så berättar jag mer om kalaset men det var galet kul och roligt nog tjänade ja mer pengar än jag la ut så det är toppen;) hehe

nä nu ska jag se film och sen sova för som sakt första dagen på jobbet efter två veckors semester..

 

 

Semester veckan!

Jag tog en lite semester från bloggen också, det var dock inte meningen men det blir så ibland:/
Vad har jag gjort i en vecka då!! hmm.. nja inte så mycket mest varit med elin och viktor och massa andra, hittat på massa saker helt enkelt;)
I förra onsdagen hade jag lite fest hos mig. Från tisdag till onsdag sov jag hos elin och vi myste i hennes boda:) På onsdag dag tog vi det lungt och badade lite, ellen kom också över och sen tog vi oss vidare till mig. Jag måste säga att det är rätt mycket som händer när tre tjejer ska göra sig klara samtidigt!! haha men vi alla överlevde och kvällen blev grymt rolig!
Jag trodde aldrig att det skulle bli så mycket folk som vi var (eftersom det var onsdag) men man är nog på bättre humör på sommaren;)
Elin slumrade hos mig och när vi vaknade gick vi ner på stan och träffade viktor och åt lunch, träffade axel på vägen och han följde med också.
Det var inte nog fint väder för att lägga sig på stranden och ingen hade några förslag på vad man kunde göra.. tills elin kom på att vi skulle sticka till pite och bada, så det blev en hel dag  på pite havsbad:D

Under veckan har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt och njutit. Igår ringde dom från allstar  och ville ha ett personal möte inför hösten. Min första tanke när han ringade var att han ville ha folk att jobba under lulekalaset, så under hela dagen försökt jag komma på olika ursäkter att slippa jobba.
Allt började bra men massa snack, det var trevligt, SEN tog han upp det och fråga om någon kunde tänka sig jobba under kalaset…… Jag tittade ner i bordet och bara en sekund tittade jag upp och då var det försent! Jag jobbar på lördag kl 23 på allstar.. FAN!!!
Jag hinner iaf vara med alla tills kl 23 sen går jag men jag får inte dricka så fredagen fy fan då smäller de!!! hehe

Om inte alla kommer och hälsar på då dör jag!!!

men tänk så här! efterfest hos mig!!!