30 nov

Det är så tråkigt att försöka hitta på något att skriva när inget har hänt idag mer än att jag har jobbat hela dagen..

I morgon är jag ledig! då ska jag försöka mig på den stora tvätt högen som tar upp halva rummet;) har hunnit med lite av den men fan det är mycket så i morgon dirket när jag vaknar så blir det att sätta in en.

tänkte även försöka ta mig in till stan om någon skulle vara intreserad att hänga på eller bara ta en fika säga till:D
Jag har lite julklappar att fixa och sånt. jag ska försöka att inte vara så sen som sist då jag sprang på lunchen och fixade dom sista dagen innan julafton..
hur går det med er julklappar har ni börjar eller är det för tidigt?
plus om någon vet vad man kan ge två killar som är 27 och 25???? jag är fast där!
bröder är alltid jobbiga;P

sitter nu på min nya dator ( ni kommer höra det mycket, är såå stolt haha!) och har har snart lärt mig det mästa men hur man slår på kameran det kan jag fan inte komma på!

 

 

ÄNTLIGEN!!

Nu har jag äntligen fått min nya dator!! det tog lite tid och massa tjorv innan den var igång men nu sitter jag äntligen i mitt rum och skriver här.. det är väldigt skönt att ha en egen dator igen, det är jobbigt att dela dator plus när det inte går att flytta omkring.. bortskämd eller hur;P
det är lite jobbigt att "lära känna" datorn, exakt vars allt ligger och allt är mycket mindre så känns lite konstigt..
men jag lär mig nog ganska snabbt hur allt funkar:)

Har varit över till viktor en snabbis ikväll och bara kramat om han eftersom han och grabbarna far iväg till thailand i morgon och jag vet inte när jag får se dom igen eftersom jag far ju i januari iväg och dom kommer först hem till luleå den 5 mars. Jag har försökt övertala viktor att stanna i sthlom en natt så jag får träffa han men jag tror att han kommer att vara ganska sugen att far hem.. men ska försöka lite till;)

ska jag försöka se en film nu om jag får det att funka så klart;)

 

 

visst

Jag har  ungefär två min på mig att skriva något men kommer inte på något så jag säger så här.....!!!

 de du!;P

jag har fortfarande en min på mig så kan snabbt berätta om går dagen eller kvällen iaf;)

rolig kväll på allstar, jobbade så klart. Jag tror ajg är inne på 22 helger nu men är inte säker men ni kan ju ränka ut första helgen var luleå kalaset sen har jag varit ledig en helg sen dess så det måste ju vara runt 22 iaf..
Nu måste jag springa till bussen, orkar egentligen inte men ska ta tre koppar kaffe på jobbet så är jag nog igång.. haha det blev jag igår iaf...

just nu leder luleå med 2-1:D hoppas det håller i sig..

 

 

liv.. vad är det;)

Jag har verkligen inget liv men det gör då ingenting eftersom idag kom min lön!!!

hehe jag jobbar som en tok men det går bra ändå jag hinner med att träffa mina vänner, dom som fortfarande är kvar här, jag har nämligen några som ska bort ett bra tag och några som redan är borta:/
men så länge jag hinner träffa dom (mina pojkar) så är det lungt.. allt blir så mycke lugnare efter julen men jag hoppas det är blir för lugnt för då får jag ingen lön;/

nu måste jag gå vidare till livet utan liv för jag ska och jobba lite till jag måste ju se till att få en riktigt bra lön i december:D hehe

ha de! hoppas jag ser er ute ikväll på allstar:D

 

 

har ni kolla?

Har ni kolla att

- det är en månad till jul?!!!

Jag får panik när jag tänker på de. Tiden går för snabbt ibland men nu har den gått alldeles för snabbt!
Idag har jag jobbat och hällt i mig kaffe.. tre koppar har det blivit idag och jag börjar tycka att jag överdriver med kaffet ibland men när dom ropar på radion att nu är det 15.00 kaffet, då kan man inte låta bli;)
Ikväll ska jag hänga med grabbarna eller viktor iaf men hoppas att resten är där också! dom ska ju fara iväg igen till asien och blir borta allt för länge:(
Min planer för det nya året är stora. Jag ska FLYTTA till stholm:D ska bli så roligt, läntgtar som fan men det är först efter nyår så jag får inte längta för mycket eftersom då njuter jag inte av julen eller av nyåret men det är roligt som fan när jag äntligen har planer för vintern och året framåt:D
Jag hade mer än gärna farit till asien men gänget men pengarna räker inte till allt och nu har jag velat göra den här flytten i snart två år så jag måste kämpa för det. jag får sen fara och resa men min gubbar och gummor;)

nu ska jag och se tv innan pappa kommer hem och ska se nyheterna! ha de!

 

 

 

ha de!

Idag har jar varit och fixat mina naglar:D Det är exakt som att klippa håret, det är så skönt när något pysslar om en och man blir så fin efteråt;)
Efteråt gick jag och sofia och tog en fika och myste på stan en snabbis:D jag hittade en spets tröja från gina, det börjar bli ganska många spets tröjor nu men perfekta att ha både på vintern och sommaren.
Jag hittade även en kalender, inte exakt den jag ville ha men från samma märke så det blir perfekt;D

Jag har ingen aning vad jag ska hitta på ikväll men det är hockey och då betyder det att david och anja är på väg hit så det blir trevligt..

dator jakten är i gång på allvar men jag kan itne bestämma mig vad jag vill ha för någon för det är lite svårt när jag inte fattar något om datorer:/

så här ser den nya kalendern ut;)

 

 

letar...

jag har suttit här nu snart en timme och försökt beställa hem en ny kalender åt mig men sidan verkar inte ville ha pengar för det går inte att beställa någonstans.. blir lite galen! jag är såå grymt nöjd med den jag ahr och vill ha en ny men fan inte går det att få tag på.. fan fan fan!

 

 

står still

Jag känner att jag är fast klistrad i marken. Jag tar mig ingenstans och jag är inte mig själv när jag får dom tankarna.
Jag vet att jag är på väg mot något annat, något underbart men just nu är det svårt att tänkt på det eftersom jag är fast.. Jag har några änglar som på minner min lite då och då om vars jag är på väg och då mår direkt mycket bättre.. Jag känner att jag har varit fast på samma ställe för länge nu och jag kommer ingenstans därför jobbar jag som en tok, för då vet jag att jag kämpar efter något jag verkligen vill göra:)




 

 

Killen

Det här hände förra fredagen + lördag.
en kille kommer fram och ska lämna sina jacka. Han tittar lite roligt på mig och säger att ajg är söt.
Jag säger abra tack så mycket för man får höra alla möljiga saker när man jobbat i garderoben på allstar..

Ett bra tag senare komma han fram igen och så här säger han då

Han: du är väldigt söt!
Jag : tack så mycket...
Han: vad göra du på tisdag?? 
Jag: jag jobbar på mitt andra jobb då, varför undrar du det?
Han: måndag!?
Jag: då jobbar jag också:(
Han: jag ville gå på middag med dig;) men jobbar du hela tiden, har du inget liv..?
Jag: haha ja jag jobbar fan hela tiden och ja jag har inget liv! haha
Han: då måste du vara singel!
jag: haha ja det kan man säga..

Då tar han upp sin mobil
Han: då måste jag få ditt nummer!
Jag: nja lite mer än så måste du nog kämpa innan du kan få mitt nummer:P
Han tittar på mig och sedan säger han: du jobbar hela tiden, du är singel och har inget liv därför måste du vara ganska desperat just nu, så vi skippar mellan tjorvet och jag får ditt nummer!

Jag ville dö av skratt!!
han kom tillbaka på lördagen och sa att det här är våran andra date så nästa fredag ska jag ha dit nummer då blir det våran tredje...
Jag var ledig i fredags, gick ut med lisa ist, så jobbade ej men fan va roligt om han hade kommit tillbaka.. i lördags såg ajg ej om han var där.. hahahaha! vissa är bara roliga när dom kommer fram med sina komentarer..

 

 

ja du

fan jag är såååå less nu jag kommer aldrig få en ny dator.... Fattar ju inget av det jag läser!!!!!

 

 

Facebook

Ny profil bild på Facebook;)
haha har lite humor, det har jag;D

 

 

Lisa det här är till dig;P

Den här låten gör mig på riktigt bra humör och lyssna bara på texten;P Haha!!

 

 

Den 8 november

Klockan är mycket och jag vill sova.. Jag börjar sent i morgon så det blir en lite sov morgon:)
Jag har inte dirket några planer för morgon dagen, jag får helt enkelt ta en dag i taget och se vad som händer..

jag önskar det fanns en sång som kunde beskriva hur jag känner just nu... men jag vet inte...

I morgon är en ny dag.

 

 

Allstar!

Igår jobbade jag på allstar och kvällen blev mycket bättre än jag trodde. Jag har varit sjuk ett tag nu, en jobbigt hosta som bara vill komma tillbaka. Jag mådde skit i fredags och kunde då inte jobba men efter lite( väldigt mycket) sömn så var jag på fötterna igen och redo för en hel natt!

Innan middagen hämtade jag lisa och lily till lerbäcken så dom slapp vara ensam eftersom adam jobbade.
Sen blev det goo kyckling sallad och hockey (LULEÅ VANN 3-2 för dom som missade det) men mest bus med lily:)
bastu och vidare till allstar..
kvällen började lite jobbigt men sen blev allt mycket bättre;) det var en riktigt rolig kväll och inte alls många idioter:D

hur mår viktor idag? nja kanske inte så bra men kom inte till mig och säg att du mår dåligt! det var ju jag som ville ta drinken ifrån dig;P

 

 

Halloween 2:)

denna fest var jag inte med på men jag sminkade min bror Adam, hans flickvän lisa och massa av deras kompisar..

Adam lät mig till och med att raka hans hår vilket var helt otroligt roligt att göra!:D dom som känner oss vet hur jobbigt det måste ha varit för adam att raka sitt hår och att låta mig göra det måste nog ha varit ännu jobbigare för han;P helt otroligt att han lät mig göra de..



 

 

Halloween 2010!

Förra helgen var det halloween hos petra igen. Det börjar blir en tradition att fara dit under halloween och om jag får kommer jag nästa år också:)
Det är alltid så roligt att komma till petra för alla är så på G när det väl gäller;P haha!

vill bara  säga snabbt att mitt hår skulle bli gult men det blev det INTE som ni kan se längre ner så jag fick ändra plan totalt och bli punkare istället;) haha





så här såg mitt hår ut i "verkligen" men med bilxt var det en helt annan sak;D haha 

 

 

Stockholm:)

5 okt till den 15 okt 
En tid tillbaka hade jag bokat en resa till stholm för att hälsa på sanna och även försöka träffa min kusin evelina.

onsdagen den 5 okt var jag ledig och då skulle jag skriva ett nytt CV eftersom jag planerar att flytta till stholm och jag ville kolla runt lite bland jobb:) Det tog hela dagen att göra ett nytt, jag inte skirvit ett på väldigt länge så kunde jag inte direkt använda mig av den gamla, så det vara bara att börja om från början.
Adam var här med lily så det var full fart här i huset och det var då inte så lätt att jobba när någon springer runt i vardagsrummet och sjunger. Mamma, Adam och lily sprang runt bordet i vardagsrummet och sjöng samma visa om och om och om och om igen och varje gång dom ville sluta så började lily skrika, jag höll på att bli tokig men kunde inte låta bli att skratta åt dom!;D

På fredagen jobbade ajg till 19 sen vidare till flyget som skulle ta mig till sanna i stholm:D
när jag kom ville jag inget annat än att sova men sanna bjöd på ett gals vin och jag kunde inte låta bli;) det blev kanskle tre glas och en mycket vild diskussion med sannas pojkvän om otrohet.. haha han gav inte upp och inte gjorde jag det heller;P 

lördag lite shopping och sedan fest hos sanna. Det blev en liten fest med mycke alkohol och jag satt mest och diskuterade med grabbarna..tillslut blev jag less och gick till brudarna igen:)




På måndagen var det dax att ta sig ut på gatorna och leta jobb ( haha jag menar inte så)
Jag var först väldigt nervös när jag började men sen släppta det och jag gick bara in i alla butiker och kunde tänka på och fråga om jobb. Jag blev dock väldigt less när i stort sätt alla sa att jag måste söka över internet, vissa tog inte ens emot min CV och då kändes det lite som att allt jobb var i onödan:/
Så jag tröstade mig i att shoppa lite;P hehe
 På måndag kväll for jag till uppsala och hälsade på eve och fredrik. Det blev mys middag och jag sov över:)
På tisdag tog jag mig igen till stockholm och gick runt med fler ansökningar och det gick mycket bättre:)

Jag planerade lite fel när jag for in till arlanda redan klockan 15.00 när mitt plan hem gick halv 20.......
jag tänkte att jag skulle gå runt och ta det lungt, äta lite och läsa tidningar men efter en och en halv timme var jag klar med allt det och less som fan.. haha jag var då glad när vi äntligen skulle gå på planet:D

Fredagen den 15 okt fick jag ett oväntat samtal. Det var från en butik i stockholm på söder som ville erbjuda mig en extratjänst över jul. Dom ville att jag skulle börja redan i november och jobba över jul. Tjejen jag hade pratat med i butiken hade tyckt om mig och det var galet roligt att höra från dom så snabbt men var tvungen att tacka nej, vilket sved otroligt mycket att göra.... men ska gå tillbaka dit när jag flyttar ner och prata lite till med dom, kanske jag kan charma dom igen;)

 

 

Fotosession

Lördagen den 2 okt fick jag koppla av lite och tänka på saker jag älskar!
Johan och jag hade bokat in en fotosession och jag såg framemot den sååå mycket eftersom det var ett tag sen vi gjorde något tillsammans.
Jag hade aldrig träffat den här tjejen förut så det skulle bli jätte kul att se vad hon kunde göra. Det var första gången för henne framför en kamera men hon var galet bra och jätte gullig tjej.. jag gör gärna något mer med henne i framtiden för hon var grym!!







Ida var också hem under helvetes veckan så senare på kvällen blev det fest hos viktor. Det blev en jätte rolig kväll och jag träffade lite nytt folk vilket alltid är trevligt;)
På söndag morgon lagade viktor och ida mat åt mig medans jag låg i soffan.. FÖRLÅT! jag vara lite bakis och trött:( 

 

 

Flytten hem till päronen

Ja då ska jag äntligen berätta lite om flytten från P till P (från paradiset till päronen)
Det har hänt så mycke dom senaste veckorna att jag nästan har gått in i väggen..
Dom har varit riktigt jobba men jag har också hunnit med att ha lite kul;)

28-30 sep
Haha jag trodde jag hade allt under kontroll men så var inte läget. Jag skulle vara ute ur lägenheten den 30 och hade räknat med att få vara ledig på måndag den 27 för att kunna börja tömma lägenheten men linda kunnde inte ta mitt pass så jag vara tvungen att jobba ändå. Min underbara familj kom till undersättning, medans jag jobbade var dom i läggen och tömde den. Jag fick så grymt dåligt samvete när jag viste att dom kämpade på  i lägenheten och jag bara satt på jobbet:/
vid 19 slutade jag och for hem för att kolla om det vara något jag kunde hjälpa med men dom hade gjort ist allt:D
jag vara på rätt dåligt humör eftersom inget hade gått som jag tänkt det och dagen efter började stäningen som jag inte riktigt så framemot. Jag stannade in läggan över natten för att snabbt kunna börja städa. Andre var snäll nog att hålla mig sällskap under kvällen och jag borde ha vetat bättre men jag trodde han skulle göra mig på bättre humör men han kunde inte låta bli att retas om läggan..




På tisdagen den 28 sep började städande. Mamma kunde inte hjälpa till så mycket men hon gjorde sitt bästa och ajg gjorde resten. Jag var rätt trött och less efter allt putsande och flyttade men städandet var inte klart utan jag och mamma kom tillbaka på onsdagen och gjorde det sista. vi han det just med det sista innan jag var tvungen att göra mig klar dör att jobba igen.

det blev väldigt många koppar do här två dagarna..
 


På torsdagen var det besiktning  och jag KLARADE DEN!!! JAAA!! hehe!
Nu var det bara att fixa klart i mitt nya rum.



och det här bara vara en del som tog upp hela våran hall..

 

 

sjuk!

Jag känner mig lite kraslig och sjuk.. Jag hade velat ha en hemma kväll med mys middag med T men har ett möte ikväll på allstar, ska faktiskt snart iväg:/ denna helg ska jag jobba men nästa helg planerar jag att vara ledig och bara ta det lungt kan vara värd det tycker jag men jag får se hur många pass jag får under månaden..

Nu ska jag fixa håret på lisa och sen vidare.. ha de!!

 

 

2010-11-02

fan så sliten jag är.. haha!

 

 

2010-11-02

Idag är det dax att jobba igen. Jag måste snart göra mig helt klart för att springa till bussen. Jag är ganska trött men det löser sig jag vaknar snart efter en kopp kaffe!:D okej vidare nu ha de!



En till grej FAN DET ÄR REDAN NOVEMBER!!

 

 

vilken underbara dag!

I dag har jag inte gjort något! jag har nästan glömt bort hur det är att inte göra något för jag har alltid haft något att göra den senaste tiden men det har varit roligt:)

Igår gick jag och la mig redan 20.30 för jag var bakis och hade jobbat hela dagen så kände mig inte på topp:/'
jag somnade en stund men vaknade senare under kvällen av att jag hade så ont i halsen och värre blev det, jag vaknade flera gånger under natten av att hela kroppen gjorde ont. Det kändes lite som om jag hade varit på ett träningspass ungefär monster passet för längesen med maira då vi tränade body pump, cykling och boxning i tre timmar då var man slut..
Jag ville ligga kvar hela dagen men tog mig äntligen upp och åt lite, det var iaf en väldigt skön dag och jag har bara vilat..
Under kvällen har vi varit hos Lisa, Adam och Lily och fikat och nu ska jag vidare till T..

Så vi höres i morgon

jobbar på engla hela dagen så har ni vägarna förbi kom in :)