kaffe är liverts dryck!

gud så trött jag är.. Igår skulle jag ha mys kväll med mamma och se på tv men så blev det då inte.. När jag satt på bussen på väg hem från jobbet igår (engla, jobbade lite extra) så ringde sofia som jag jobbar med på allstar.. min första tanke var att inte svara eftersom jag visste vad hon ville fråga mig:P
hon ville så klart att jag skulle komma i och jobba med henne under luleå matchen.
Dum som man är haha så sa jag ja innan jag riktigt visste allt.. Bussen hade just kommit till smedjegatan och klockan var kvart i 18, vi började 19...... allt blev lite stressigare än jag hade tänkt mig, det var bara att fara hema snabbt bytta om och springa iväg till bussen..

Jag förstår inte hur det kunde bli så mycket folk, en torsdag plus att det är dagen förre NYÅRSAFTON!!
Innan jag sa ja så försökt jag komma på någon jag planerat in men kom inte på något så det vara bara att gå och jobba, sen under kväll kom jag ju på att jag skulle på lyx frukost med lisa och gänget klockan 08.00 på elitehotel, jag jobbade till halv 3 i natt..

min första tanke var att inte sova alls undan att se på en film när jag komm hem, jag skulle ju ändå bara få sova ca 2 och en halv timme.. Jag sov ungefär 45 min sen rinde klockan och jag skulle upp..
tur som var så fick jag ta bilen så jag slapp åka så jävla tidigt med bussen..

frullen var skit god och jätte trevligt (anna det var värt det;))
när jag kom hem somnade jag men jag drömde massa mardrömmar så det blev ingen skönhets sömn:/
vaknade runt 18 och nu ska jag vidare och jobba igen...

hoppas alla min underbara vänner och familj får en underbar kväll!! GOTT NYTT ÅR!!!

 

 

söta lilla Elin

Idag vaknade jag av att telefonen ringade! Inte har man ett bra morgon humör men när jag såg vem som ringde blev jag direkt glad.. Det var ju Elin!!:D

En hel dag på stan blev det! hittade två fina tröjor, ett par jeans och en jätte stor rosa sjal:D
Elin hade en hel del att köpa inför resan. Hon den lite jäveln;) ska till bali och möta upp victor och hela gänget.. jag vill också!!:(

just nu håller hon på att göra en kladdkaka ( man kan ju inte gå och bli smal) och snart kommer britta, emelie, malin och massa fler:)

ha de!

 

 

beslutsångest!!

Ikväll har jag varit hos lisa och färgat den ljusa utväxten, så nu är jag hela mörk igen:) men jag har lite beslutsångest över om jag ska ta tillbaka mitt blonda hår...
Min pappa skulle bli överlycklig och idag har jag märkt att det är fler som också vill ha mig blond igen.. vad tycker ni?

Blond?

Mörk?

 

 

fullt upp idag!

Idag har Mamma fyllt år så det har varit mycke firande nu på kvällen. Dom sitter fortfarande där nere och pratar en massa, så jag hoppas dom har de trevligt:)

Igår var det första gången på väldigt länge som jag var ut på krogen utan att stå i garderoben..
Det vvar en galet roligt kväll:) Den började hos andre. Petra, moa, lisa och sara plus mig var brudarna och grabbarna var andre, wille, och nicklas:D det är alltid väldigt roligt när man festar med dom brudarna:D så tack tjejer för ännu en trevligt kväll:D

Idag har jag dock mått värre;P lite less men sånt är livet..

ha de!

 

 

"ta det lugnt"

Igår var jag tvungen att jobba på allstar men ikväll ska jag ta igen förlorad tid;)
gårdagen på allstar blev inte så jobbig som jag hade tänkt mig utan alla var  rätt trevliga, måste ha varit för att julen är över och alla julklappar är öppnade och all stressa inte finns kvar.. Då är alla trevliga igen..:)

Ikväll ska jag äntligen få fest med mina nära och kära igen...! det var länge sen jag var ut och festade så ikväll blir det kalas!
När jag säger till andre att jag ska fest men jag ska "ta det lungt" då blir han orolig för varje gång jag säger så , att jag ska ta det lungt, dåblir det så galet roligt och så klart väldigt mycket alkohol..

haha men ikväll blir det en lung kväll med lite vin och gott sällskap;P

 

 

god jul!!!

det har varit en riktigt bra jul. vi har haft jätte roligt:)
David och anja har varit här hela kvällen och spelat spel och byggt pussel:D tradition hos oss;)
Lisa, adam och lily har också varit här under dagen sen for dom vidare.
mamma, pappa och farmor plus mig det blev en hel del folk;)

tomten var även på besök ( jag blev tomten som en befarat) och delade ut julklappar men det är svårt att överlista en 2 åring när presenterna till Emilia (mig tomten) delades ut så frågade vi men vars är emilia då, då pekar hon på mig och säger där!
fy va det blev mycke skratt och god mat idag..
jag har även fått massa fina julklappar, jag får visa bilder i morgon för nu ska jag hoppa in i bastun;)

ha en fortsatt trevligt jul..

kram kram

 

 

Gud vilken arbetsnarkoman jag är!!

Jag tog bussen hem från jobbet idag och det är en resa på fan 45 min, såå tråkigt att bara sitta där!!
jag fick dock lite sällskap halva vägen iaf;D
När jag kan hem var hela släkten här.. lisa kom och kramade mig och lily kom springade och ville också ha en kram... Det är såå man ska blir välkommen hem efter 9 timmars arbete:D

I måndags for mamma och pappa och hälsade på mormor och passade även på att hämta farmor som ska fira jul men oss i luleå:D så hela måndag kväll hade jag hela huset för mig själv, då passade jag på att bjuda lite pojkar hem till mig.. Ben and jerry riktigt goda killar.. haha!!

Sista dagen på engla i morgon sen börjar min obetalda semester.. ser framemot det, eftersom jag jobbat som ett svin, men ska faktiskt blir lite tråkigt att lämna stället:( tänka alla smycken och handväskor;P haha jag har nog tillräckligt eller åtminståne så det räcker ett tag fram;)
Ja sa i början av veckan när alla julklappar var klara att jag inte skulle handla nå mer men så kom nya ko-ko-no i och jag kunde inte låta bli. Det är tre ringar en rosa med en text på och en i hela silver med stenar runt hela och en silver med svarta stenar:) jag har länge sett halsband som har ringa som berlocker men det har aldrig kommit in bara ringar som man kan välja mellan. Vi fick även in ringar i blått och grått och grönt och brunt och några till färger men rosa blev min favvo och den svarta och vita med stenar:)
Det är svårt att låta bli när man jobbar med sånt där.. hehe 

En timme kvar tills det är en dag kvar till julafton:D!! sov gott!

 

 

3 dagar kvar!!

Nu är det inte länge kvar på engla.. det ska faktiskt bli lite tråkigt att inte vara omringad av fina saker hela tiden;) men jag tror jag överlever.
Fan visst ni att det är julafton på fredag!!! jag hade ingen anning;P jag har fortfarande ingen julkänsla och jobbar som en tok så har inte riktigt hunnit med.....

Jobbat hela dagen idag och kommer även jobba i morgon och på onsdag (då ska jag hinna med att göra naglarna på morgonen) och torsdag blir det också att jobba.
Även fast det inte riktigt känns som jul för mig så märker man att jul är nära.. ALLA MÄNNISKOR!!
Efter jobbet har jag bara kommit hem och sett på tv och myst med mina favorit pojkar.. ben and jerry;P
jag har bastar och nu ser jag på film men snart är det dax för sängen, ska ju upp tidigt.. hehe

 

 

Who Owns My Heart

 

 

lite fakta

I natt jobbade jag på olivers och i dag har jag sovit till klockan 14.30:D riktigt skönt!!
I går jobbade jag först på engla, det var en roliga dag på jobbet med massa roliga saker som hände..
Jag fick ett underbart meddelande av linda att min väska (som jag SKA ha!) hade kommit in igen:D
tror ni jag blev nå glad!! haha! vi hade inne den för ett tag sen men vi fick bara in en och jag han inte köpa den innan den försvann från hyllan:/ men nu har den kommit igen och NU är det min;D den är skit snygg och exakt den storleken jag har letat efter..
Ja jag vet att jag pratar om en väska så¨mobba mig inte;P

Igår natt var challe och jobbade med oss på olivers:D det var hennes första natt och jag tycker hon var riktigt duktig, så jag hoppas hon blir kvar.. Challe eller charlotte har jag jobbat med på både peppercorn och engla så det vsr dax att testa om hon klarade av lite jobbigare "prövningar", jag vet att hon klarar att hänga upp jackor men klarar hon fulla id......? hehe;P

Ikväll är jag tillbaka på allstar igen så vi får se om något roligt händer där ikväll..


ja thomas jag vet att jag jobbar som en idiot men pengar pengar pengar.. hehe  men efter jul blir det fest;) 

 

 

så här trött får man inte vara:(

Hej hej!
Jag är såå grymt trött efter gårdagen och jag fattar inte hur jag fortfarande kan vara vaken..

Igår fredag såjobbade jag både på engla och på olivers. Ni vet hu rdet brukar vara när man vet att man måste fåå mycket sömn och då kan man inte sova för man är rädd att försova sig eller är vaken och hela tider tänker på att om så många timmar måste jag upp....
sån var min torsdags natt, jag gick och la mig tidigt men det var npg ändå för tidigt för jag var inte trött utan låg bara i sängen och tittade upp i taket.. jag sov skit dåligt och vaknade hela tiden:/
på fredag  skullle jag upp och jobba på engla från 10 till 14 och sedan vidare till olivers där jag började halv 16 och jobbade till 04.00. jag jobbade ca 16 timmar i rad och var helt slut i benen när jag kom hem i natt men kunde inte sova eftersom jag var så i varv.. Det är bra med pengar men jag tror inte jag ska göra om att jobba dubbelt så där.. för idag så har jag jobba på engla ingen så jag fick inte så mycket sömn natten som var heller..
I natt jobbar jag som vanligt på allstar igen men i morgon är jag LEDIG!!!!

I morgon är det bakning med hela familjen:)
David och Anja + Lisa, Adam och Lily + Mamma och Pappa + lilla jag;)
kanske  även kusinerna kommer:)

Fredag: engla 10.00 - 14.00
            olivers 15.30 - 04.00
lördag: engla 13.00 - 16.00
           allstar 20.00 - 04.00
söndag: LEDIG!!

 

 

8 dec

Jag är så grymt dåligt på att skriva roliga saker här på bloggen eftersom jag jobbar som en tok och när jag kommer hem på kvällarna så är jag helt död i huvudet:/
Så det blir lite då och då jag skriver några rader..

Idag har jag jobbat på engla hela dagen och man märker att julhandeln snart, om den inte redan, är här.
Efter jobbet har jag varit och fikat med challe;) lite mysigt varje gång och tiden bara rusar iväg dock var vi båda väldigt trött så det blev mycket tok snack men vi har också bestämmt lite framtids planer.. ungefär 10 år fram;) hehe 

I morgo fyller simon 22år! GRATTIS!
Hela grabb gänget är ju i Thailand just nu så får skicka en kram här ifrån, hoppas den hinner fram i tid;P

nu ska jag se klart Nikita och sen sova..

I morgon har jag en fotografering med johan:)

 

 

shopping


Idag har jag och lisa varit stan..
Vi år lite lunch och sen började vi shoppa lite;D
jag hittade lite julklappar och denn underbara mössa från vero moda:D visst är den snygg!!!



 

 

Min dag:)

Jobbat hela dagen på engla.
Sen kom jag hem till färdig lagad mat, var bara tvungen att värma den men annars var det gott:)
Har myst hela kvällen med mamma, pappa har jobbar natt så det blev bara vi två.

Min urna har blivit full och ikväll har jag krossat den;D jag har massa bilder som ni får se sen, den rymmer fan mycke en sån där;)

ha de!

 

 

LB

Pojkarna har varit borta i snart en veckan och visst har man börjat sakna dom. Jag har ingen anning när jag får träffa dom igen:( Grabbarna kommer hem i mars och då hade jag ju tänkte att jag skulle bo i stockholm så då blir det nog inte förän till sommaren man får träffa dom igen:/ Men dom har en blogg som jag ska följa, dom kanske är lite dåliga på att skriva saker där men det kan bli kul ändå:)


http://fembroder.blogg.se/

 

 

ibland orkar man bara inte..

Nu är jag äntligen hemma och ska få sova!! Jag har jobbat hela kvällen på allstar och det har hänt en hel del:P
Kvällen började hos mina kusiner där det bjöds på mat och go saker sedan bar det av till allstar för att jobba..
kvällen började lugnt och jag troddde nästan att den skulle bli lite härlig som gårdagen men där hade jag såå fel så fel!!
jag har fått cider över mig och  en tösa tog pris i att irritera mig mest....... hon började med att klaga att ajg inte tog henne jacka när jag hjälpte andra sen när hon inte trodde jag hörde då sa hon -hon måste verkligen hata sitt jobb så otrevlig som hon är inte ens kan hon le eller hjälpa någon, hon kan inte tycka om det här jobbet alls, fy va långsam hon är... och så fortsatte det tills jag tog henne jacka då säger hon - du är så duktigt och gullig tjej..!
jag trodde jag skulle smälla av och jag tittade bara på henne och så sa jag - jag har hört allt skit du sakt så du behöver inte fjäska för mig för det är bara larvigt..

hon kommer tillbaka senare med hennes ännu fullare vänn som först spiller cider över alla väskor och mig och sedan fattar hon inte när jag säger till henne tre gånger att ställ inte flaskan där.. så hon blev av med cidern, jag tog den jag orkade inte med dom.. sen kommer hon och hämtar ut sin jacka och ska så klart klämma in lite extra och säger - fortsätt jobba så här bra.. jag blev tokig på den lilla j¤vla fjortisen...........

det är likte svårt att hjälpa alla samtidigt när det är tio som ville hänga inte jackor och 25 som ville hämta ut och vara ensam med två händer, folk måste ju faktiskt förstå lite iaf men bruden hade inget i huvudet..

nu ska jag sova för i morgon är det kalas för lily. hon fyller 2 år!! stor flickan!:)

 

 

Gårdagen

Jag har inte sett solen idag för jag har sovit såå skönt..
Jag jobbade på allstar igår och det var en skön kväll. Det var hela tiden folk men ingen som var för jobbigt och jag blev bara kallad dum i huvudet en gång och då är det en bra kväll:P haha!
Jag tog en riktigt skön sov morgon och har inte ens hör mamma och pappa där nere:D
Igår var det en sån kväll då jag verkligen inte ville jobba för jag blev galet sugen på vin men det gick bra ändå jag får dricka vin en annan gång;)

Jag jobbar ikväll också och det lär ju säkert blir lite mer folk....!
jag är ledig från enlga i morgon också och då ska jag på 2 års kalas hos Adam, Lisa och födelsedags barnet Lily:)
gott med lite tårta och kakor och så klart mycke bus;P

Ikväll blir det mys med familjen hos mina kusiner som bjuder på middag och lite glögg. Jag antar att det är alkohol i glöggen så den skippar jag nog, är inte så förtjust i glögg heller så har dom utan alkohol kommer jag nog ändå inte dricka så mycket;)

Jag måste börja ta tag i att kolla lägenhet i stockholm. jag har haft en på g men vet inte riktigt om jag kan hoppas för mycket på den, jag får väl hoppa runt bland vänner och sen se vad som händer  men något eget ska jag ha iaf tillslut;)

 

 

 

jobb

Ja då var ett av jobben avklarade idag och snart ska jag vidare till det andra:)
jag börjar först 22 så försöker ta det lite lugnt innan det blir en stressig kväll på allstar igen..

jag är lite less på att jobba nu men det är bara fram till julafton sen blir det mycket lugnare:)
har någon börjar planera inför mellan dagarna?
jag har knappt orkat tänka så långt men det ska bli kul att äntligen få vara på andra sidan av bänken. nu ska jag snabbt äta lite kycklingsallad och sen göra mig klar och vidare till allstar:) får man se dig där?

 

 

Dec 3 2010

Vad dom flesta vet så har jag sakt upp mig från Engla..
Min sista dag har börjat närma sig och stockholm kommer allt snabbare:D
Jag är lite nervös över det eftersom jag bott där tidigare och då gick det inte så bra... sorry men vissa stockholmare borde man skicka upp till norrland för att visa dom att vi lever inte med isbjörnar!!
Det var till och med folk som trodde att vi typ hade vinter året om.. hallå!!!

Men jag ser ändå framemot att flytta för det blir mitt lilla äventyr. jag vet att alla har olika drömar men det här är min som jag ska göra verklig eftersom jag håller på att gå isär här i luleå..

jag vill jobba som make up artist och göra det jag drömmer om. Jag har bott i stockholm tidigare men då var jag så ung och hade aldrig bott ensam tidigare. Jag flyttade hem efter min kurs tog slut, jag valde den säkra vägen  men det tänker jag inte göra nu utan jag ska kämpa för det jag älskar att göra..

Ibland måste man kämpa för något man tror på!

 

 

ledig skön dag

Idag har jag fan varit duktig:) jag har tvättat som en tok och tagit undan disken, lagat mat till päronen, varit och handlat med mamma, städat i mitt rum och sen en massa till;) Det blev ingen tur till stan men det är ett tag kvar till jul så jag hoppas jag hinner med dom grejerna en annan gång.. jag är nästan klar med vad jag ska se alla men har lite svårigheter men bröderna min men det brukar lösa sig till slut:)

Det går bättre men ny datorn men har ännu inte kommit på hur kameran funkar än:/ ska leta lite innan greys börjar..

ha de!