K par!

Det  r kanske lite s årt att l sa detta inl gg  en det  r n  ligen så att dator j  eln har pajat totalt!! så  r j  ligt arg just nu att jag blir galen!
Jag  ill ha en ny dator!!

fy fan o h så  ann do  jag inte  ille i  alet!! fan  ilken k  ll!!

hoppas ni fattar något iaf
syns i  orgon
då  r jag ledig!

ha de!

 

 

...........................................!

Jag vet inte hur jag ska beskriva vad jag känner just nu men förnedrad, irriterad, hat, ledsen, illamående, less och rent av förbannad kanske är rätt ord, jag kan välja och vraka...

Jävla idioter nästa gång jag ser er, för jag vet att ni kommer komma in igen, då ska jag fan inte var så jävla trevlig mot er.. Äckliga idioter!!!!!!!!


Jag ska försöka bli på lite bättre humör för snart ska jag och jobba på allstar... känner verkligen inte för det men kanske bättre att hålla sig sysselsatt så jag inte gör något dumt...

ha de!

 

 

Gillar, Älskar och helt underbar!

Lyssna på denna människa.. låtarna är helt underbara och ni har säkert hört dom tidigare men lyssna på rösten och gör låtarna så mycke bättre.. Gillar, Älskar och helt underbart..

Hon hete Eva cassidy och tyvärr så dog hon 1996 i hudcancer. hon blev bara 33 år.
 Jag har lyssnat på henne sen jag var mycket liten och alltid när jag är på lite nere humör så lyssnar jag på henne.. Så skön musik!






 

 

#%&¤="!

Chips, vin och godis vad mer behöver man:)

Snart är det dax att flytta och jag börjar bli stressad hur fan ska jag hinna med allt.. Mamma kan inte hjälpa till med städningen så det får jag göra själv:( surt som fan.. 
Det är ju tur att jag har två bröder och en stark pappa som kan bära allt stort annars hade det blivit svårt.. väldigt tur att jag har dom iaf men städningen ser ut att bli min speciella sak.................................................................! fan det är inte en stor lägenhet men jobbigt om man är själv.. Jag VET att det är ett tråkigt jobb men lite jävla hjälp kan jag väl ändå få!!!!!!!!!!!!!!!?

 

 

MakeOver!

Nu har jag varit ledig två dagar så då passade jag på att lyxa till det lite;)
jag betsämde mig för en lite makeover, det behövdes!

Jag förlorade ju 3 nagla på personalfesten i söndags och jag var rädd att dom inte gick att rädda men josefine på gossip kan göra mirakel:D
Jag passade även på att färga håret och det hjälpte lisa mig med, det blev så fint.
Jag var också hos frisören idag. Älskar att gå till frissan man mår alltid lite bättre när man går ut därifrån;D

Jag tog förre och efter bilder på naglarna men inte håret.. 

Förre

Efter

Och nya frillan

 

 

14 september 2010

tror det blir en spa kväll med ansiktsmask och popcorn. Fan jag hade velat ta ett gals vin också men en anna gång.. ledig onsdag, torsdag men fullt upp blir det..
I morgon ska jag och fixa det som finns kvar av mina naglar och sen ska lisa färga mitt hår:D vad sägs rött?;)
På torsdag blir det massa annat, möte på allstar och klippning.

Ingen kommer känna igen mig efter jag är klar;D

Jobbar hela helgen både engla och allstar..
men NU ska jag bara hoppa in i duschen och sen se film, min rygg är fortfarande förstörd och har ont överallt så ser fram emot att vara ledig i morgon och bara pyssla om mig själv.. hoppas ryggen är bättre till fredag, SNÄLLA!!! 

 

 

Ont i hela kroppen:´(

I går var det "utbildnings dag" (personalfest) på allstar.
Det var galet roligt men inte lika roligt att vakna i morse, hela kroppen är typ förstörd känns det som.
Jag har slitit av 3 naglar ( det var ju inte meningen) en nagel är så förstörd att det knappt är nå kvar på den:/
Jag som skulle fixa naglarna på onsdag men vete fan om jag nu kan det:`(
Jag har också blåmärken men det får man nästan räkna med dock har jag två stycken som är alldeles för stora och lila för att jag ska ha kunnat gå in i ett bord så det är ett litet mysterium.
Min rygg är också helt förstörd och jag är rädd att ajg inte tar mig upp i morgon:/ jag har nämligen slagit mig i ryggraden så är lite orolig eftersom jag både har ont i benen och armarna nu också.. jag vet fan inte hur jag har slagit mig där men jag tror att jag har lutat mig mot en vägg och där var det något handtag eller något för har ju ett blåmärkt där också.. haha vilken kväll det blev..
men som sakt jag hade det väldigt trevligt och så så länge det inte är några allvarliga skador så kan jag inte klaga på något;)

Jo jag har även skurit upp min tå så jag kan knappt gå, haha! men lycka till att jobba i morgon Emilia

 

 

vidrigt svin!!

Idag fick jag ett meddelande på facebook av en kille som frågade om jag var modell.
Jag började direkt tänka på den där unga flickan som blev mördad av en som påstod sig vara fotograf.
Jag svarade bara nopp!! det är jag inte!
Han skrev att han skulle starta en web sida och behövde modeller ( exakt vad killen som mördade tjejen skrev till henne)
Jag fortsatte skriva att jag inte var modell men han fortsatte..
Han skrev på engelska och sa att han var i england just nu men hade inga problem att bjuda flyg och hotell rum åt mig, jag skulle till och med få 2000 euro..

Det här är några meddelanden han skrev och helt tiden frågade han om jag var intresserad..


Mark Bond den 11 september kl. 13:30 Anmäl
i need a new model :D if you are interestet you can add me so that we can talk on chat you will get very well payed, but i underestand if you are not interestet :D

Mark Bond den 11 september kl. 13:33 Anmäl
no i am in england but i will pay fore plane tickets and hotel room you will get 2000 euro are you interestet to know what it is?

Han frågade inget om mig, vad jag gjort tidigare och jag har haft en hel del kontakt med fotografer eftersom jag är make up artist så jag vet hur man ska se att dom är äkta eller ej. Jag tvivlar skarpt att detta var en riktig fotograf och blir helt äcklad av tanken...
Varför jag fortsatte att skriva till honom var att kolla vad han egentligen vill få ut. men det var bara dynga!!!
Bli aldrig lurad av såna här, kolla att dom har en hemsida eller något men far ALDRIG och möt någon ensam inte ens för en kopp kaffe.. Det finns idioter överallt!!
 

 

 

Barnvakt!

I morgon ska jag var barnvakt hela dagen till söta lilla lily:)
Både Lisa och Adam jobbar så då rycker jag in och hjälper men vem ska mot stå henne.
Vi ska ha en jätte rolig dag tillsammans och bara mysa. Jag ska även ta henne till lerbäcken så hon får träffa mamma och pappa, hon blir alltid så glad när hon se dom:)

Idag har jag varit på stan med lisa och adam. Det blev en liten snabbis eftersom dom skulle hämta lily halv 3 men det var trevlig så länge det varade:D
Jag var även och fixade kilpp tid, så nästan vecka redan ska jag få en ny frilla:)





eller nja jag får se vad det blir;)

 

 

PINSAMT!!!

Jag är en sån person som inte kan se på program där dom skämmer ut sig själv. Jag tycker helt enkelt att det är för pinsamt och grymt jobbigt.. Jag har till och med svårt att se idol ibland för att jag tycker det är så pinsant hur folk beter sig och håller på. Så när jag säger att det här klippet var riktigt jobbigt för mig att se då kanske ni kan förstå mig, för dom här tjejerna skämmer ut sig TOTALT!!

 

 

Jag hade lite fel..

För ett tag sedan hade jag en sån där jobbigt kväll då inget var bra och jag var bara allmänt nere:(
Jag tänkte att jag skulle sätta på en riktigt romantisk film eftersom jag älskar såna filmer och blir så glad när jag ser ett lyckligt slut:D då kom jag på att jag hade köpte tre filmer sist jag var på hemmakväll med petra:)
Två av filmerna hade jag redan sett men den tredje var en ren chansning. 
Jag trodde den handlade om omöjlig kärlek och i alla amerikanska filmer så är det ett lyckligt slut men jag kunde inte ha mer fel om denna film..
Jag började se och märkte efter ett tag att det inte var en sån där enkelt film som man redan kunde slutet på och kunde gå iväg en snabbis och fortfarande vara med i handlingen..
Den var så fin och hemsk och vacker och galen och ja allt!!
Jag satt spikad i soffan till slutet och tårarna bara rann:`(
Jag som bara ville bli på bättre humör kände mig mer ensam efter denna film men det är en av dom bästa filmer jag har sett.. så mitt tips är, se den här filmen!!


 

 

Va gjorde jag igår?

Jo jag klantade till det ordentligt!
Jag skulle på ett vitkigt möte, jag ville verkligen gå för det var ett möte om hur man bygger upp ett förtag och massa annat jag ville se och höra.. Jag var helt säker att det var på örnässkolan, jag hade skrivit upp det så jag INTE skulle behöva fråga sen.. På lördadgen jobbade jag på natt på allstar. Jag började 21,00 och slutade  03,30 men jag var inte hemma förän vid kvart över 4. Det var en helvetes natt men huvudverk och massa fulla idioter..
Jag var helt död när jag kom hem men mötet på söndagen började halv 2 så hann inte sova allt så länge.
När jag kommer till skolan så ser jag INGEN! jag började ringa folk och då får jag reda på att mötet är på nordkalotten. jag har skrivit fel ställe på rätt dag och rätt ställe på fel dag, hade helt vänt om allt:(
Det var bara att ge upp, jag kunde aldrig cykla dit på en halv timme och när jag kom hem till mamma och pappa var jag så less och trött att jag deckade på soffan:/

Jag var inte direkt på bra humör när mamma och pappa körde mig till stan men jag hade lämnat en film hos adam och lisa så jag bad dom att lämna mig där, jag skulle bara hämta filmen och gå hem och sova.
När jag kommer in genom dörren så möts jag av de sötaste leendet som finns, lilys så klart;)
lisa bjöd på the och jag blev kvar. Tillslut var det tre ungar som sprang överallt i lägenheten och det var bara att hänga med. Jag blev piggare iaf och det var väldigt trevligt att träffa lisas vänner som också hade tagit med sina barn. nästan så man blir lite sugen att skaffa... hahaha!! men jag väntar nog ett tag till!!

sen gick jag hem och deckade!

Idag har jag jobbade. Vi har fått in ass snygga ringar och jag var ju tvungen att ha den snyggaste;p även fast jag börjar få ganska mycket smycken kunde jag inte låta bli..

idag har jag även haft ett mycket roligt samtal med thomas om att bitas! haha så galet det kan bli ibland:D

Nu ska jag sova för i morogn innan jobbet ska jag och mamma en snabbis på stan:D

HA DE!!

 

 

Trött!

Idag jobbar man hela dagen igen.
Idag vann djävulen men jag gick upp tidigare iaf och har gjort lite styrke men är för TRÖTT! Jag skulle ha lyssnat på ängeln:/

Nu ska jag göra frukost och sen duschen. kom och hälsa på mig på storheden:D

 

 

Stolt!

Fan va jag är stolt över mig själv.. Jag var ute och gick halv 8 i morse innan jobbet:D
När klockan ringde vaknade även djävulen och ängeln på var sin axel.

Djävulen sa: Fan va skönt det är att sova!
Ängel: Fan va du är lat om du inte går upp nu, när fan ska du ta tag i det här!
Djävulen: men 20 minuter till skadar ju inte!!
Ängeln: GÅ UPP!!
och så gick jag upp:) helt underbart men man är ju lite trött, jag önskar att jag hade haft med mig någon som ville gå ut med mig.. Lisa;P