Första semester dagen!!

HEJ!!
Jag har semester:D och vädert suger men då är det bra att lönen har kommit och man kan shoppa.
Igår var elin här och firade min semester med mig, vi åt god mat och efterrätt så sen när jag skulle sova var jag fortfarande mätt..
Kvällen var super mysig och vi hade lite hög läsning från min gamla dagbok;) haha roliga grejer man kan hitta där inne. Jag tror det är från 06-07 till 09 så det står ganska mycket om stockholm i den och även en hel del om mitt ex robert, men bara roliga minnes som man vill ha kvar;) och vissa grejer som ändå är roliga NU att läsa haha!

Idag har jag varit på stan med elin och hittat massa snygga grejer!
En klocka bl.a. men ska vissa allt sen;) hittade även en öronhängen, blommor så klart;P

nu ska jag bara njuta och lägga mig i soffan!

 

 

Semester!!

Den är här, min semester här äntligen kommit!! jag har jobbat så mycket på sista tiden att jag knappt kan fatta att jag nu får sova i två veckor!!
fast jag ska inte sova allt för mycket, det lovar jag;)

Just nu sitter jag och njuter av ett glas vin och elin är på väg:) vi ska göra middag och mysa och lite till vin blir det nog;D

två veckor ledig, ska bli så skönt att göra massa andra saker och inte bara jobba men älskar mitt jobb men det är en annan sak;P

nu är elin här så........... ha de!! 

 

 

ARG!!

Nu har min grannes vänner gått över gränsen!!!!
I dag när kom hem från johannes (som är min granne en dörr bort) så levde det om som fan på andra sidan väggen.. Jag har "vant" mig nu att han festar varje jävla helg och onsdagar har det blivit en hel del också.. Jag var inte säker på vem det var som bodde där men nu vet jag.. kan ni gissa ålder på "grabben"?
Dom är ett gäng som festar varje helg, lyssnar på gyllene tider, skriker åt varan häller öl överallt och bara är allmänt jobbiga!! gissa hur gamla dom är!!? jo över 50 år, han som bor där är lätt över 50 óch gänget som var i dag var i den åldern..

Iaf ikväll hände det något som gjorde mig så jävla arg. Jag sitter och ser på tv och hör en smäll utifrån, kollar ut och då har någon slängt en sprit flaska rakt framför min balkong och någon ful (menar full) jävel står där.. jag blir tokig och går ut och säger åt dom att fan plocka upp det på en gång. han säger bara det var inte jag! det skiter jag i skriker ja.. han plockar upp dom största delarna och sen börjar det leva om som fan på hans balkong.. jag har stängt dörren och ändå hör jag hur en kvinna skriker till gubbarna som sitter där, ska jag gå över och strypa henne.. jag blir liv rädd och ringer mamma som säger att jag ska ringa adam eller david. Jag fortsätter lyssna och hör hur dom säger att dom ska kasta något genom mitt fönster och det ena efter det andra.. just när allt hände så var jag på väg ut men vågade inte gå ut sen för jag var för rädd för dom här 50 åriga fjortisarna!!

Sen ser jag hur dom har slängt över en öl på min balkong och den har i sin tur runnit ut över min mitt glov..! Jag är så jävla arg att jag blir tokigt.. jag ska ringa hyres värden i morgon och säga vad som ahr hänt. jag ska väl fan inte vara rädd att bo här!!

 

 

hej igen!

Hej nu har jag inte varit här på länge men det är bara för att jag är så galet trött när jag väl hemma..

vad ska jag nu säga när jag väl sitter här!?
Jag har jobbat galet mycket nu men det är bara roligt, dock lite jobbigt när ens fritid blir ingen fritid. Förra söndagen var jag ledig så på lördagen tänkte jag fan nu ska jag fest så kan jag ligga i sängen hela dagen men väl på lördag kväll var jag så trött efter jag jobbat 9 timmar i 6 dagar så jag sket i det och somnade i hyffsad tid istället.. duktig flicka va?!
Vi hade bestämt att vi skulle se på film hos viktor med killgänget men när jag kom dit hade dom redan öppnat ölen och var långt ifrån att se en film, och när viktor öppnade vinet var det försent... hehe
Jag hade hela veckan varit sugen på vin och när han bjuder kan jag inte säga nej;) jag tog ett glas och kanske ett till vem räknar;P
Vi hade galet trevligt och som vanligt var ja ända tjejen men som killarna alltid säga, dom räknar inte mig som en tjej.... tack killar det värmer! verkligen!! haha det är alltid så kul med dem och galet kul att höra all killsnack eftersom dom räknar mig som "en av dom" så kan dom säga allt.. skit kul!

söndagen städade jag läggan (för det behövdes VERKLIGEN) och sen tog en en cykel tur till mamma och pappa och sen avslutade jag kvällen med bio och gott sällskap av jenny. vi såg twilight igen, jag var bara tvungen att se den igen;)

Resten av veckan har jag jobbat och kommer göra det fram till söndag då det är min sista dag innan semestern!!!!

Fan fatta!! SEMESTER!! Jag har aldrig varit mer glad! fy va skönt det ska bli.. Jag har ännu inte hunnit planera in någon men planer finns det..
En grej är på G, vi ska göra några smink partyn nästa veckan.. Tisdag, onsdag och torsdag blir det.. känner ni att ni skulle vara suga att komma är ni grymt välkomna.. säga bara till så får ni veta allt ni behöver veta:D

ha de!

 

 

Välkommen tillbaka Emilia!

Okej helt död och jag ska jobba en dag till sen är jag ledig söndag sen jobbar jag en hel vecka till.. men jag ska väl inte klaga det är ju jag som håller mig vaken hela nätterna och försover mig på morgonen;)

Iaf jag har jobbat skit mycket och sen varit helt död när jag kommit hem.. Igår gick jag och la mig 22 för att jag inte skulle försova mig, plus så la jag väckarklockan (mobben) två meter från sängen så att när den ringde så var jag tvungen att gå upp..

I morgon jobbar jag 10 till 17 och hade tänkte gå och lägga mig men min störda granne har fest och tydligen älskar gyllene tider och det är allsången på andra sidan väggen.. jag ska fan ge igen!! haha hämnden är ljuv jag säger bara de!

 

 

Foto dax!!

Idag har jag en fotografering med johan och anna.
Johan har jag jobbat med många gånger förut men Anna är ny:) ska bli kul att se vad dom har tänkt sig men vad jag vet är att det ska var en ganska stilren make och samma med håret.. vi ska fota utomhus och kan tänka mig att vi ska ha sjalar och masssa sånt men johan känner mig så han vet att jag kommer sätta in min lilla touch i håret och sminket;)

Längtar som fan!
jag jobbar från 10 till 12 och sen fort hem och hämta mina grejer och vidare på fotograferinga:)

fan jag måste köpa en iphone så jag kan skicka lite bilder från mina fotograferingar men ni får klara er tilldess..

 

 

Mys med Lily!

Nu är jag barnvakt åt söta söta Lily:)
Adam och Lisa har gått på middag och det är ju klart jag är med Lily då. Måste ta vara på alltid jag får med henne för hon växer så snabbt och hon är galet söt.. helt underbar unge alltid glad och skrattar:)

Jag har just lagt henne så nu sover hon gott i sin lilla säng:) känner mig lite trött jag med så var nästan nära på att krypa med henne och sova en stund.
nu tittar jag lite på tv och sitter här, sen när adam och lisa kommer tillbaka då får ajg cokså gå hem och sova men det är roligt att vara barnvakt. Jag har tidigare varit barnflicka till tre underbara pojkar och saknar dom väldigt mycket men snart ska jag nog fara och hälsa på dom igen:)

Nu ska jag kolla tv och ta det lungt 

Ha de!! 

 

 

Kvällen!

Det blir inget långt idag för jag måste i duschen typ nu!! Ikävll ska jag till emelie och kalasa lite;)
Hon fyller år snart och ska ha en liten fest för gänget. jag ska möta viktor kl 8 så bara en och en halv timme på mig fan måste skynda mig nu;) haha hoppas ni får en trevligt kväll;D

 

 

Kaffe!

Min dag har sett ut så här!
Jag ville dö när jag vaknade för jag var så trött men tog mig ändå till jobbet. När jag satt på bussen längtade jag bara till min första kopp kaffe. Jag dricker annars aldrig kaffe ( förutom om jag fikar) men måste ha när jag kommer till jobbet, det är så gott bara..
Fast denna dag var det så mycket folk så jag fick inget kaffe:(

Dagen blev ändå bra och det blev en riktgit bra dag tillsist, tills jag märkte att dom har gjort om buss tiderna och jag missat min buss:`( fy då blev jag less men min underbara bror kom och hämtade mig:) Fast ajg var tvungen att ringa och tjata;/

Ikväll har jag hängt lite med elin och viktor och massa andra men blev lite för trött så brstämde mig för att gå hem.. Men tror ni man kan sova när man har en irriterande granne som har fest!! lite less igen men ser lite tv då blir det bättre:D

I förra inlägget så berättade jag om min uran som jag slog sönder och några vill veta vars jag hittat den.
Nedanför mig finns en butik som heter Tati:) där har dom såna i massa olika färger.

Tyvärr har dom inte där nere med text men någon av dom här hade jag velat ha isf:)



Den här fick jag i födelsedags present:)


 

 

Kul att slå sönder saker ibland:D

Jag har länge nu spara pengar i denna vackra urna. Varje gång jag har haft något i väskan så har jag stoppat in de här och det blev en lite summa iaf;D
Denna urna är väldigt bra för det är nämligen så att den går inte att öppna, utan när du ska ha ut pengarna måste du slå sönder den men de är ju meningen också, synd bra..men när du slår sönder den så får du önska dig något:)

 

Jag försökte ändå vara försiktig men det gick inte så bra:/
tillslut gick den i lite fel bitar än vad som va tänkt men det är inget lite superlim klarar av;)

Men samlandet fortsätter eftersom jag fick en ny av min bror och lisa när jag fyllde år! Den är svart vit men med större ränder:)

 

 

Kirunafestivalen 2010!

Nu kommer bilderna från en härlig helg i kiruna med brudarna:)
Under veckan var jag i stugan och myste med föräldrarna, bastade och hälsade på mormor och farmor.
Om du någonsin blir bjuden till min stuga så får du EJ glömma myggmedel!!! fan dom kommer som en armé!

På torsdagen körde pappa, mamma, mormor och farmor mig till kiruna. Det blev som en liten road trip eller typ släkt träff i bilen men det tog inte slut där, då vi var tvunga att vänta på elin som var på väg från luleå så vi for runt  till några andra släktningar och drack väldigt mycket kaffe.. hehe!

Till slut kom elin, då gjorde vi oss klara och for vidare till festivalen och öltälten så klart;)
På fredagen var det underbart väder och lina var änlitgen på väg;P så vi bestämde oss för att fara och bada lite sen blev det lite fest... men ni får se bilderna;P


(Smurfen)






Hyfsat fint väder hela helgen men när vi skulle hem såg det ut så här!

 

 

Independent woman!

Nu kommer säkert vissa tycka att jag ganska tragisk:D men haha!!
Jag har varit på bio själv..!
Ja så här är det att alla i hela världen har redan sett twilight eclipse förutom jag! Jag har ju varit i stugan och kiruna hela veckan så missade ju premiären då alla tydligen gick.
Jag har ring tunt som en tok hela dagen och försökt få med folk men minst tre hade redan sett den två gånger, några hade inte råd, vissa svarade inte och andra sa aldra att jag ska och se den skiten.. så vad hade jag för val, jo jag gick själv.. haha jag skrattar lite åt mig själv men fan inte behöver jag någon att sitta med man ska ju ändå inte prata under bion ( även fast jag själv är en sån).

Jag kände mig lite stolt att jag gick själv, det var ju en film jag verkligen ville se så varför inte.

Independent woman lixom;)

 

 

Facebook!

Nya facebook bilden!
Bilden är från kiruna festivalen då jag och elin var på väg ut till området;)


 

 

Borta jävligt bra men hemma.................

Nu är jag hemma igen efter mitt lilla äventyr högre upp i landet;)
Jag har massa bilder ni alla ska få se men just nu njuter jag bara av att vara hemma!!

någon som vill gå och se twilight någon dag i veckan!! i morgon typ längtar som fan just nu!!!

 

 

kiruna!

nu var det ett tag sen men jag har varit på äventyr!!!
Just nu är jag i kiruna och fest min tredje dag här. Det börjar ta men sen får man ju vila en vecka sen kommer det igen;)
har varit i stugan två daga, helt underbart, sen kiruna!!

Ha de så bra där i luleå så syns vi i morgon!
har massa bilder så ni får se sen;)