Ingen koll

Jag brukar alltid vara den personen som vill ha allt under kontroll och jag tycker ändå att jag oftast har det men denna gång är jag helt ute och cyklar..
Jag flyger till stockholm i morgon för att skriva mitt kontrakt på lägenheten men vi får först läggan på tisdag..
Jag har alltså ingenstanns att bo i 4 nätter.. Jag är sämst att jag inte har kollat upp det här tidigare och skäms att jag måste ringa runt och fråga min vänner om jag får sova på deras soffa.

Jag skulle få bo hos en tjej kompis hela feb och då var ju allt lugnt:D sen fick jag ett medelande att jag bara kunde bo där en vecka och det var också okej från min sidan. Men dagen innan jag skulle komma så får jag ett till meddelande där det står att jag inte kan komma och bo där alls.. va fan skulle jag göra..!! jag blev jätte besviken på henne, hade hon sakt några dagar innan hade det varit lugnt men nu var allt bokat och klart och helt plötsligt kan jag inte komma.. tyckte det var lite dålig stil att göra så och inte ens ringa upp mig efteråt..

Hela kvällen har jag letat olika hotels att bo på  men alla är svin dyra:( men jag fick nyss ett medelande av en annan polare att jag får sova hos henne.. underbart människa!! jag har bott hos henne 3 gånger tidigare och det känns lite jobbigt att jag var tvungen att fråga igen.. men jag ska nog hitta på något som gör att dom inte tycker det är så jobbigt att ajg är där;) dax att packa klart!

Jag har med mig fan nästan allt jag äger för att jag sen ska kunna lämna det när jag får lägenheten..

luleå håller på att vinna där nere så måste springa!!:D
  

 

 

Det blir inte alltid som det ska..

I helgen skulle jag på kvällarna festa med gisela och på dagarna skulle jag vara bakis men inget a det hände:/
Jag hoppade in för challe på olivers ist, jag behöver ju alla pengar jag kan få!
Nu har jag alkohol för två helger fram eftersom jag skulle ju festa förra lördagen också men då hoppade jag in och jobbade på allstar.. men lite alkohol i kylen skaddar ju inte;)
Fredagar på olivers är lite sega, vi var två som jobbade och det var väldigt lugnt men vi hade galet roligt:D
Ställningarna som vi hänger upp jackorna på kan bli VÄLDIGT elektriska så vi sprang runt och försökte ge varande stötar. Det var galet roligt:D
Lördagen blev väldigt jobbigt för det var såå mycket folk att det blev så fulla att vi inte kom fram där bak med jackorna.. Nästa gång ni är på olivers kolla hur smala gångarna är och tänk er sen när alla hyllor är fulla med kläder, du flyger fram eftersom jackorna kappar ens ben rakt av.. så då är det för jävligt att jobba. Jag hade tur att jag jobbade med rätt folk, för när alla blir stressiga så blir det en hel del fula ord och vissa saker man inte menar och då är det tur att man jobbar med folk som  verkligen förstår och inte tar illa upp och man ryter till lite.. Jag menar aldrig något jag säger när jag jobbar, jag säger ju inga hemska grejer men ryter till lite och då är det väldigt skönt att folk förstår en.. jag har också fått lite utskällningar ibland men det är glömt när kvällen är slut:)  för när alla jackor är borta och folket är ute då är allt som vanligt igen och man skattar och flummar lite..
Det var jätte roligt att jag fick hoppa in och jobba både på allstar och olivers:D Kommer sakna er brudar och så klart några till cockså;)

På tisdag har en jag en fotografering med johan:D jag vet än inte vad jag ska göra men det löser sig när jag kommer dit;)
På torsdag eller fredag återvänder jag till stockholm för på tisdag får vi äntligen flytta in i läggan:D

 

 

Det blev att jobba!

IGår var planen att att skulle fara ut med gisela och festa men allt ändrades väldigt snabbt när challe smsade och frågade om jag ville jobba.. Jag kan inte säga nej till ett jobb när jag inte har någon inkomst så det vara bara att gå och jobba.. Men det är ju roligt att jobba också så det var inte som att bli dragen på något man hatar:)

Igår gick allt bra, väldigt lugn kväll men vi hade våra sätt att underhålla oss och jag lovar att vakterna undrade om vi hade blivit galna för vi sprang runt och försökte ge varan stötar.. haha jag låg nästan på marken för att jag skrattade så mycke..

nu måste jag iväg och handla mat men det blir olivers igen så har ni vägarna förbi kom och säga hej!! hehe;)

 

 

Film!

Igår blev det en mys kväll med mamma:) Pappa for iväg för att jobba natt då passade vi på att slå på bastun.
Det är helt underbart att basta och det är något vi göra väldigt ofta i denna familj.
Efter bastun började det en film på tv, mamma hade sett den tidigare men inte jag..
Den heter Hachiko- en vän för livet och är helt underbar.. jag grätt som ett litet barn och kunde inte sluta..
Se den om du har möjlihet för jag lovar att du aldrig kommer kunna hålla tårarna borta..

Helt underbar!!

 

 

tråkigt som fan!

Jag hade lite tråkigt för en stund sen men nu har jag jätte roligt!

 

 

Stholm

Nu har jag varit i luleå ett lite tag. Jag försöker hjälpa till lite här hemma när mamma fortfarande är dålig och vi håller på att renovera köket. Jag kanske inte kan hjälpa till så mycket i köket men allt annat försöker jag göra iaf;)

för ett tag sedan var jag ut med min sambo johanna och hennes vänner och här är lite bilder jag har glömt lägga upp;)

 

 

15 feb

Alla hjärtans dag är över:D gillar inte riktigt denna dag eftersom den är SÅ överdriven!
det är väl bättre att överraska mitt i veckan med en middag eller en blomma? jag tror inte jag har fel det.. vem gillar inte att pojkvännen eller flickvännen har gjort en fin middag när man kommer hem???
Jag har själv varit den personen som blev arg på min kille när han glömde alla hjärtansdag men varför inte är ju inte speciellt me den här dagen!

Igår var jag och fikade med sofia och sedan tog vi ett glas vin på allstar och snackade väldigt mycke skit, en perfekt kväll helt enkelt;P

Idag har jag varit en snabbis på stan med min kusin josse och ätit lite lunch:)
Vi gick runt ett tag med insåg att det är på tok för kallt så vi skildes åt och nu värmer jag mig i mina mysbyxor:)

 

 

Nöje!

Ikväll har jag blivit bjuden av min blivade sambo att träffa lite av hennes vänner och klasskamrater:) Jag ser verklgen framemot det, det ska bli så roligt att träffa alla männsikor jag har hört talas om;)
Vi ska mötas redan halv 4 så jag måste snart göra mig klar.. hehe vi tjejer tar ju lite tid på oss;P
Vi ska först äta middag allihopa, typ 7-8 stycken, sen ska vi vidare och för festa i en liten liten 1a..
Ska bli roligt att träffa alla och få festa lite i denna stad. Jag vet inte än om vi ska ut men det blir nog bra hur som helst:D

vad händer i luleå ikväll?

 

 

Britney fan sen barnsben!

Ända sen den första singeln Sometimes kom ut har jag varit helt fasst vid den här bruden.
Som alla mina vänner vet så är jag ett stort britney spears fan!! och jag skäms inte heller!! hehe

Jag trodde inte att det var sant när jag hade bokat biljetter till hennes konsert i stockholm...... Jag var som en liten flicka som gråter när man får se sin idol för första gången, fast utan tårarna;)

Sitter och lyssnar nu på denna dam och även fast hon inte gjort så mycket bra på senaste tiden så älskar jag henne ändå;P

Jag tänkte att jag skulle sätta upp mina favorit låtar men jag kan inte va någon dum anledning lägga upp videos.
 

 

 

Onödigt?

Idag har jag mött upp johanna på stan, vi har varit och snbb fikat och pratade lite om lägenheten. Den 1 mars händer det, VI FÅR FLYTTA IN I LÄGAN!! längtar som fan och det ska blir så roligt jag tror vi kommer trivas väldigt bra tillsammans:D

När johanna hade gått så stannade jag ett litet tag till för att köpa en present till evelina som fyller år på lördag:)
jag ska itne säga vad jag köpt eftersom hon kanske läser det här;P
Jag passade även på att köpa ett nytt läppglans;)
nödväldigt? kanske inte men jag ville ha:)
Den är från smashbox 250 kr, o-plump heter den:) lite plump i läpparna skaddar nog inte;)

 

 

Tillbaka:)

Det har varit ett litet problem att få internet till den här datorn sen jag kom hem så jag har inte kunnat skriva så mycket..
Jag blev kvar lite längre än jag trodde här i luleå. Mamma har brytit axeln så när pappa var tvungen att jobba natt i helgen ville jag inte lämna henne själv. Det blev en mysig helg bara hon och jag;)
jag har även hunnit med att äta middag med gisela och två brudar från hennes lag i lördag på allstar:)
vi tänkte se luleå matchen men tog lite fel på tiden så vi var där två timmar innan;P haha vi såg början och sedan for vi hem:) men det blev ändå en jätte trevlig kväll!!

I måndags skulle jag fara tillbaka till stockholm men blev kvar.. Elin skulle komma hem och jag ville träffa henne och sen var det inget speciellt som hände i stockholm så jag far i morgon ist..
Är jätte trött just nu och jag har inte packat något så det är väl dax att börjar..

Jobb letandet fortsätter....  Jag har sökt lite i kväll så vi får se;)