Halloween


galet länge sen man jag har inte varit hemma.. jag hqar jobbat och slitit och till vilken nytta jag kan ju ändå inte använda pengarna till något kul för ajg ska spara:( fast det betyder ju att ajg har bra om pengar sen;D
Jag är lite trött just nu bara för att jag somnade på tobbes soffan och sen vaknade jag av att han klöser mig ( det var ju inte meningen så klart)
sitter här för ajg ska egentligen betala räkningar, men det är inte så kul:/

Mycket att göra i helgen!
I morgon ska jag sminka hela tiimari gänget till monsteR:) så om ni vill se hur vi gjortde så ska jag lägga upp bilder sen men det blir nog bättre om ni går in och kollar.. Det blir mycket blod men mer kan jag inte säga;P
sen ska ajg fika med min mormor och efter det ska jag till mina pojkar ingen och vara barnvakt till klockan 22.
börjar på allstar klockan 22 så det blir att skynda sig som fan!!

Lördag enlga till 17 sen ska jag försöka  ta mig till boden så snabbt jag kan... LYCKA TILL!! ingen som är på väg till boden vid 17 tiden snäll höra av er!!
När ajg väl har kommit fram till petra är det bara att göra sig klar och sen börjar FESTEN!! det var så galet roligt förra året så jag har inga tvivel o m att det kommer bli lika roligat denna gång!!
men det roliga måste ju ta slut någopn gång och eftersom ingen kunde ta mitt pass på söndagen så måste jag ta mig till luleå så fort jag kna på söndagen för att jobba.. skit skit skit va less man kan bli ibland!!!

nu ikväll ska jag packa en stor väska med blod, hårfärg och massa annat skit jag måste ha med underhelgen!!

ha de!

 

 

..........................

Hej! nu är ajg äntligen tillbaka från tre veckor från helvetet..
Det kanske inte bara har varit helvete men väldigt mycket att göra och stressigt som fan.
jag ska ta tid till mig och berätta allt ajg gjort för det är en hel del jag har hunnit med..
först idag är det den första dagen då jag är helt ledig och även idag ahr jag mycket att göra men det är mest bara städning i mitt nya rum och fixa i min garderob..
Helt ärligt hade jag velat vara i stugan nu och bara kolla ut mot älven och inte göra något annat i två timmar.

Jag har ju flyttat hem till mamma och pappa så bilder från det ska jag försöka fixa och jag har hunnit vara i stockholm och hälsat på sanna och sökt jobb. jag har jobbat som en tok men ändå hunnit med att få ner ett vin glas eller två;)

nä nu håller jag på att somna så ska försöka få i mig lite mat och leka med lily sen återkommer ajg;)

ha de!

 

 

Allt ganska snabbt

hej hej det var så galet länge sen jag skrev något här men jag har inte haft en ändå stund för mig själv..

Jag ska till stockholm i morgon och vara till tisdag och då hoppas ajg det blir lite lugnare så då kan jag berätta mer om flytten från helvetet och mitt ruma boende och stockholm och jobb och allt galet som håller på just nu..

förra måndagen, inte den som varit utan den förre, då flyttade jag hem till min föräldrar. jag har tagit en massa bilder så ska ni får se vilken skit ajg har gått igenom... städningen var ett helvetet men jag fick lite hjälp av mamma men hon har ju skaddat armen så jag vara ganska mycke själv:(
har jobbat på engal galet mycket nu plus på allstar men i lördags tog jag en paus från allt det och gick på en fotografering med johan:) sen blev det fest med brudarna och lite pojkar också;)

jobbat hela veckan förutom i går då var ajg spikad framför dator och skrev en splitter ny CV :D äntligen klar och håller nu på att kopiera alla..
men som sakt i morgon far ajg till stockholm och hälsar på sanna. hon ska ha inflyttningsfest så jag passade på att komma då och även göra lite nytta och skicka ut lite CV så 08:or vet att jag är på väg;P

jag ska även förbi uppsala och hälsa på Eve min kusin som bor där. det blir nog en mysig middag och massa annat.. klockan är nu 00:50 och ajg har inte packat klart än och börjar 10 i morgon på engla. jag jobbar till 19 sen vidare till planet och sedan STOCKHOLM!!

ha det så bra här hemma vi syns på tisdag:D

 

 

Tillbaka!

hej det var ett tag sen!!
jag har varit fullt upptagen av att packa ut alla saker urläggan och allt städandet efter det. plus så är ju min dator paja så har inte orkat låna mamma och pappas men nu är ajg tillbaka.. sitter just nu och går igenom alla räkningar jag inte haft tid att betala och kollar facebook och bloggar lite..

massa bilder från flytten kommer komma snart men nu måste jag betala all skit och sen duscha och göra min lite klar för det är jobb i natt:/ orkar verkligen inte eftersom jag jobbat hela dagen på engla.. i morgon har jag fotografering vid 10 så det blir inte många timmars sömn och sen fest med brudarna eftersom ida är hemma!!!

okej ha de jag MÅSTE gå nu!! ha de!