Allt ganska snabbt

hej hej det var så galet länge sen jag skrev något här men jag har inte haft en ändå stund för mig själv..

Jag ska till stockholm i morgon och vara till tisdag och då hoppas ajg det blir lite lugnare så då kan jag berätta mer om flytten från helvetet och mitt ruma boende och stockholm och jobb och allt galet som håller på just nu..

förra måndagen, inte den som varit utan den förre, då flyttade jag hem till min föräldrar. jag har tagit en massa bilder så ska ni får se vilken skit ajg har gått igenom... städningen var ett helvetet men jag fick lite hjälp av mamma men hon har ju skaddat armen så jag vara ganska mycke själv:(
har jobbat på engal galet mycket nu plus på allstar men i lördags tog jag en paus från allt det och gick på en fotografering med johan:) sen blev det fest med brudarna och lite pojkar också;)

jobbat hela veckan förutom i går då var ajg spikad framför dator och skrev en splitter ny CV :D äntligen klar och håller nu på att kopiera alla..
men som sakt i morgon far ajg till stockholm och hälsar på sanna. hon ska ha inflyttningsfest så jag passade på att komma då och även göra lite nytta och skicka ut lite CV så 08:or vet att jag är på väg;P

jag ska även förbi uppsala och hälsa på Eve min kusin som bor där. det blir nog en mysig middag och massa annat.. klockan är nu 00:50 och ajg har inte packat klart än och börjar 10 i morgon på engla. jag jobbar till 19 sen vidare till planet och sedan STOCKHOLM!!

ha det så bra här hemma vi syns på tisdag:D

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback