ARG!!

Nu har min grannes vänner gått över gränsen!!!!
I dag när kom hem från johannes (som är min granne en dörr bort) så levde det om som fan på andra sidan väggen.. Jag har "vant" mig nu att han festar varje jävla helg och onsdagar har det blivit en hel del också.. Jag var inte säker på vem det var som bodde där men nu vet jag.. kan ni gissa ålder på "grabben"?
Dom är ett gäng som festar varje helg, lyssnar på gyllene tider, skriker åt varan häller öl överallt och bara är allmänt jobbiga!! gissa hur gamla dom är!!? jo över 50 år, han som bor där är lätt över 50 óch gänget som var i dag var i den åldern..

Iaf ikväll hände det något som gjorde mig så jävla arg. Jag sitter och ser på tv och hör en smäll utifrån, kollar ut och då har någon slängt en sprit flaska rakt framför min balkong och någon ful (menar full) jävel står där.. jag blir tokig och går ut och säger åt dom att fan plocka upp det på en gång. han säger bara det var inte jag! det skiter jag i skriker ja.. han plockar upp dom största delarna och sen börjar det leva om som fan på hans balkong.. jag har stängt dörren och ändå hör jag hur en kvinna skriker till gubbarna som sitter där, ska jag gå över och strypa henne.. jag blir liv rädd och ringer mamma som säger att jag ska ringa adam eller david. Jag fortsätter lyssna och hör hur dom säger att dom ska kasta något genom mitt fönster och det ena efter det andra.. just när allt hände så var jag på väg ut men vågade inte gå ut sen för jag var för rädd för dom här 50 åriga fjortisarna!!

Sen ser jag hur dom har slängt över en öl på min balkong och den har i sin tur runnit ut över min mitt glov..! Jag är så jävla arg att jag blir tokigt.. jag ska ringa hyres värden i morgon och säga vad som ahr hänt. jag ska väl fan inte vara rädd att bo här!!

 

Kommentarer
Postat av: sanna

2010-07-24 @ 11:27:32
URL: http://saganomrasmus.blogg.se/
Postat av: Kristoffer

ooh vilka sköna grannar du verkar ha :)

Helt plötligt verkar våra kristna, lugna nästan lite smått tråkiga grannar rätt bra ändå :)

2010-07-25 @ 17:42:40
URL: http://mythic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback